Verksamhetsplan för 2020
I formuläret här kan du bekanta dig med SÖU:s verksamhetsplan för 2020 och samtidigt komma in med förslag, kritik, önskemål o.s.v. Du svarar på vilka frågor du vill, det enda som är obligatoriskt är namn och kontaktuppgifter så att vi har möjlighet att ta kontakt om vi önskar tilläggsinformation. Efter att enkäten avslutats och behandlats raderas namn och andra personuppgifter, enbart svaren behålls.

Tanken med detta förfarande är att få in förändringsförslag till verksamhetsplanen innan höstmötet 2.11 och vid behov göra justeringar. En del frågor är av allmän karaktär och mera som en styrning av vad SÖU ska jobba med. Det finns även möjlighet att lämna in fritext, övriga tankar och kommentarer till SÖU:s personal och styrelse. Vi hoppas att detta ska ge möjlighet att delta och påverka även för sådana som inte har möjlighet att delta i höstmötet och är ett första steg mot elektroniskt deltagande.

Du behöver alltså inte vara ordförande, styrelsemedlem eller något annat för att svara på enkäten. Det räcker med att du är medlem eller tar del av din lokala förenings verksamhet.

Precis som tidigare år är det formellt höstmötet som fattar beslut om den slutgiltiga planen men vi beaktar alla goda idéer i beredningen så långt det är möjligt. Deadline för svar är 27.10.2019 vid midnatt.

Sidorna kommer i samma ordning här som i den riktiga planen. Är texten svår att läsa finns planen som pdf på SÖU:s hemsida.

Var inte förskräckt fast formuläret ser långt ut, du behöver bara besvara de frågor som intresserar dig.
Ditt namn: *
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
E-post: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svenska Österbottens Ungdomsförbund. Report Abuse - Terms of Service