Ilmoittaudu mukaan Vesi.fi-kehittäjäksi
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi vesi.fi -palvelun vuoden 2021 alkupuolella toteutettavaan Vesitieto-osion sisällön kehitystyöhön. Kehittäjiksi ilmoittautuneille voidaan lähettää tarkentavia kyselyitä sekä pyytää mukaan työpajoihin. Ilmoittaudu 14.1.2021 mennessä.
Oma nimi *
Pyydämme nimeäsi ja yhteystietojasi kyselyiden, työpajakutsujen ja infotilaisuuksien järjestämistä varten. Tietoja ei luovuteta vesi.fi-hankkeen ulkopuolelle.
Sähköpostiosoite *
Ensisijainen syventävän vesitiedon tarve *
Valitse parhaiten omaa tilannettasi kuvaava vaihtoehto. Voit antaa kyselyn lopussa vielä vapaamuotoisen täsmennyksen, jos haluat.
Eniten kiinnostava vesitieto
Kuvaile lyhyesti yksi keskeisin vesitieto, josta haluaisit syventävää tietoa. Jos yksittäistä tietoa on vaikea kuvailla, kuvaa tilanne, johon tarvitset vesitietoa.
Työpajoihin osallistuminen *
Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Sinun ei tarvitse olla vesitiedon asiantuntija voidaksesi osallistua työpajaan, riittää että olet antamassa oman näkemyksesi tietotarpeista. Työpajat järjestetään tammikuun loppupuolen ja maaliskuun välisenä aikana.
Työpajojen ajankohta
Jos osallistun työpajaan, niin minulle sopii parhaiten (voit valita useamman vaihtoehdon)
Poissaolot, jolloin työpaja ei sovi
Jos tiedät jo että jokin viikko on sinulle täysin mahdoton työpajaa varten, voit ilmoittaa sen ajankohdan tässä (työpajat ajoittuvat todennäköisesti viikoille 4-12)
Muut ajatukset
Jos haluat täydentää vastauksiasi , voit antaa tähän vapaamuotoisesti huomioitasi ja ajatuksiasi
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Conversatum Oy. Report Abuse