Vooraanmelding JIP14
JIP14 - Voor de bomen en het bos

De wereld heeft meer bomen nodig! Bomen om in te klimmen, om tegenaan te leunen, om te laten voor wat ze zijn. Bomen om klimaatverandering tegen te gaan, om ons van voedsel te voorzien en om ons tot rust te brengen. Kamerkoor JIP zingt ‘van de bomen en het bos’, met de mooiste volksliedjes en koorwerken uit Oekraïne, Georgië, het Midden Oosten, Scandinavië en Canada. En daarmee zet JIP zich actief in voor het herstel van biodiversiteit, bodemkwaliteit en de natuur. De Engelse componiste Kate Honey schrijft een werk voor JIP en we werken opnieuw samen met altviolist Oene van Geel en zangeres Maryana Golovchenko. Met ons project willen we niet alleen prachtige muziek brengen, maar streven we ook een ander doel na: het stimuleren van een herstelde relatie met het bos en het inzamelen van middelen (geld en mankracht) om een echt JIP-bos te planten ergens in Nederland, in het najaar van 2020.
Woensdag 11 maart start JIP14!
Het koor wordt in eerste instantie samengesteld uit zangers van JIP13, aangevuld met zangers die zich opgeven voor de vacatures die dit project vrijkomen. Voor deze nieuwe zangers (met uitzondering van de zangers van JIP12) worden audities gehouden. Daarover volgt een bericht na aanmelding.

Naast de normale opbouw van het project gaan we in JIP14 ook op een korte tournee. Van 1 t/m 5 mei trekken we met elkaar op. Het precieze programma hiervoor staat nog niet vast, maar het voornemen is als volgt: van 1 t/m 3 mei trekken we ons terug in het Zwarte Woud, omdat in 'the middle of nowhere' de tijd met elkaar door te brengen, te repeteren en te leren over het bos van boswachters en ecologen. Op 4 en 5 mei geven we dan concerten in Duitsland en mogelijk ook in Oost Nederland. We vertrekken op 1 mei in de ochtend van huis en zijn 5 mei in de avond weer terug.

Naast deze tournee en onze vier concerten in de eerste weekenden van juni heeft dit project nog meer in petto. We zijn in gesprek met diverse organisaties op het gebied van ecologie en bosbouw om te kijken hoe we met ons JIP14 project een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het herstel van biodiversiteit en het herstellen en planten van bossen. Dit zal waarschijnlijk resulteren in extra concerten ná het reguliere project. Helaas zijn de data hiervan nog niet bekend. Het is heel waarschijnlijk dat we worden gevraagd voor extra optredens in oktober 2020, maar dit kan ook in september en november zijn. Zodra het project begonnen is (11 maart 2020) sturen we iedereen een datumprikker en kijken we daarmee wanneer de extra concerten zouden kunnen plaatsvinden.
Voornaam + Achternaam *
Your answer
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Studie/beroep
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiele telefoonnummer *
Your answer
Contributie *
We willen JIP graag toegankelijk houden voor iedereen, maar tegelijkertijd zijn er kosten voor dirigenten, composities, solisten, locaties, PR en een tournee! De minimumcontributie is deze keer vastgesteld op €115. Daaruit kan een deel van de tournee bekostigd worden, maar niet alles. We zijn nog aan het zoeken naar middelen en werkwijzen om de tournee zo goedkoop mogelijk te houden. Het is echter zeer waarschijnlijk dat we gedurende het project een extra bijdrage vragen voor de tournee van vijf dagen. -- Ik betaal:
Ik zong eerder in JIP:
Stemsoort *
Required
Kun je NIET aanwezig zijn op één van de data van het project? *
Hier houden we rekening mee bij de samenstelling van het koor. Vul dus alleen de data in waarop je NIET AANWEZIG kunt zijn. De reguliere concerten zijn op 5, 6, 12 en 13 juni. We zijn echter in gesprek met organisaties (met name grote organisaties die zich bezig houden met ecologie en bomen planten) om te kijken of we meer concerten kunnen geven. Aan het begin van het project zal er daarom een datumprikker volgen, waarin de beschikbaarheid van het koor wordt onderzocht in de maanden september, oktober en mogelijk november 2020.
Required
Heb je verder nog wat toe te voegen / te vragen / op te biechten?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy