Modelltågsmässan 2020
Tid för evenemang: 20'e - 22'a mars 2020
Evenemangsadress: Aktiviteten, Mölndal, Frejagatan 1, 431 43 Mölndal
Om mässan
Det är återigen dags för den populära och väldigt trevliga Modelltågsmässan i Mölndal!
http://www.hnoll.se/sv-SE/modellt%C3%A5gsm%C3%A4ssan-g%C3%B6teborg/modellt%C3%A5gsm%C3%A4ssan-2020-43914752

Du är varmt välkommen!
Antingen att delta med moduler eller ta med lite tåg att köra eller bara komma och hjälpa till, hänga och tjôta tåg & annat.


Det som gör just Möldalsmässan så bra är att det är så god stämning och roligt! Alla utställare blir ett team och under ledning av Rickard Nordström gör vi mässan tillsammans för att främja modelltågshobbyn och för att besökarna ska få en fantastiskt upplevelse. 

Dessutom bjuder Rickard på middag efter mässans slut på lördagen för alla utställare som är med hela helgen och hjälper till! På fredagskvällen bjuds det på korv och fika till de som bygger banan. Lunch för utställare & modulbanedeltagare kommer att finnas att köpa, . Om du vill köpa lunch och vara med på utställarmiddagen och/eller vill ha fika på fredagen anmäler du det i formuläret på de kommande sidorna.


Vi bygger bana på fredagskvällen 21'a mars cirka klockan 16-21 och mässan är öppen 10-16 på lördagen och 10-15 på söndagen. Banan monteras ned på söndag efter stängningsdags.

Mässan har publik och som deltagare på modulbanan förväntas du hjälpa till och köra tåg och prata kanske prata med intresserade besökare. Vi kommer ha fri körning på banan hela helgen så det är ett ypperligt tillfälle att lufta sina tåg. Det finns långt framskridna planer på nya N-skalemoduler som garanterat kommer vara publikmagneter


Anmäl dig genom att fortsätta i det här formuläret. Har du några frågor, tveka inte att skicka ett mail till adressen gbg2020@nskalavast.org så kommer det till oss som arrangerer.


Mässans hemsida är
http://www.hnoll.se/sv-SE/modellt%C3%A5gsm%C3%A4ssan-g%C3%B6teborg/modellt%C3%A5gsm%C3%A4ssan-2020-43914752Hälsningar
Hans, Daniel och Alexander
Anmälan -->
När du trycker på "Nästa" kommer du först till en anmälningssida för dig som deltagare.
På sidan därefter anmäler du om du vill bidra med moduler och i så fall vilka.
Och på sista sidan skickar du in din anmälan.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy