Το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών επεκτείνεται σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Η στελέχωση των καινούργιων μας δομών προϋποθέτει την γνώση στην διαχείριση των διατροφικών διαταραχών, αλλά και το αυθεντικο ενδιαφέρον για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους. Για να διασφαλιστούν όλα τα παραπάνω δημιουργήσαμε αυτή την στοχευμένη εκπαίδευση για να επιλέξουμε με προσοχή μετά την ολοκλήρωση της, τα νέα μέλη της θεραπευτικής μας ομάδας συμβάλλοντας έτσι στην συνέχιση του όραματος μας που είναι η ίαση, η ελπίδα και η προοπτική μιας νέας ζωής για αυτά τα χαρισματικά άτομα.

Οι υποψήφιες θέσεις είναι δέκα (10). Τέσσερις (4 ) για το κέντρο της Κρήτης, τέσσερις (4) για το κέντρο της Θεσσαλονίκης και δύο ( 2) για το αντίστοιχο της Αθήνας.

Αν ενδιαφέρεστε για την ένταξη σας στην εκπαίδευση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας καλέσουμε για προσωπική συνέντευξη.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
ONOMATEΠΩΝΥΜΟ *
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Εmail *
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ *
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ *
ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ *
ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  *
ΑΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ *
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Η συμμετοχή σας προυποθέτει αποδοχή των όρων και τον προυποθέσων του ΕΚΔΔ. Τα στοιχεία θα τύχουν επεξεργασίας αυστηρά και μόνο για τους λόγους επιλογής των εμπαιδεύομενων του προγραμματός μας με όρους πλήρους εχεμύθιας και δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους ούτε θα χρησιμοποιηθούν για λόγους άλλους των  ρητά αναφερομένων εδώ. 
Αποδέχομαι τους όρους και τις προυποθέσεις  *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hellenic Center for Eating Disorders.