Регистрация за "JUMP Math - в училище и у дома" - запис на уебинара с право на заявяване на учебни материали
Поради големия интерес към JUMP Math и извънредните условия, към които се налага да се приспособим всички за неопределено време, отваряме възможност за получаване на запис на уебинара "JUMP Math - в училище и у дома" с право на заявяване на учебни материали за индивидуално ползване.

Уебинарът е предназначен за всички, които биха желали да се запознаят с иновативната система за преподаване на математика в начален етап JUMP Math. Могат да се включат, както родители, които искат да се занимават индивидуално с децата си, така и учители и възпитатели, които биха искали да внедрят системата в педагогическата си практика.
Преминаването през тази стъпка, дава право за заявяване на учебни материали по JUMP Math за индивидуална работа. Цените на материалите може да видите на сайта ни www.progresivno.org

Цената на уебинара е 18 лв., на посочения от Вас имейл ще получите информация за заплащането.
Име, фамилия *
Your answer
E-mail *
Проверете дали коректно сте изписали Вашия имейл!
Your answer
Телефон *
Your answer
Като какъв/а се интересувате от JUMP Math? *
В кое училище/детска градина работите/учи детето Ви? *
Your answer
Град/населено място? *
Your answer
Как научихте за JUMP Math? *
Your answer
Плащане и данни за издаване на фактура
Плащането на таксата за обучение се извършва само по банков път. Ако плащането е от юридическо лице, попълнете следните данни за издаване на фактура: Наименование; Адрес; ЕИК; Ин по ДДС; МОЛ.
Your answer
"Институт за прогресивно образование" събира, обработва и съхранява доброволно предоставените от Вас лични данни, за връзка с Вас и за изпращане към Вас на информация за нашите обучения, семинари и събития. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institute for Progressive Education. Report Abuse