Регистрация за получаване на презентация "JUMP Math - в училище и у дома"
Поради големия интерес към JUMP Math и извънредните условия, към които се налага да се приспособим всички за неопределено време, Институт за прогресивно образование (ИПО) отваря възможност за получаване на презентацията "JUMP Math - в училище и у дома", което Ви дава право да заявите и закупите учебни материали по JUMP Math за индивидуално ползване.

Презентацията е предназначена за всички, които биха желали да се запознаят с иновативната система за преподаване на математика в начален етап JUMP Math - родители, които искат да се занимават индивидуално с децата си и учители или възпитатели, които биха искали да внедрят системата в педагогическата си практика.
Преминаването през тази стъпка дава право, при желание, за заявяване и закупуване на учебни материали по JUMP Math за индивидуална работа. Цените на материалите може да видите на сайта ни www.progresivno.org

Цената на уебинара е 18 лв., на посочения от Вас имейл ще получите информация за заплащането.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име, фамилия *
E-mail *
Проверете дали коректно сте изписали Вашия имейл!
Телефон *
Като какъв/а се интересувате от JUMP Math? *
В кое училище/детска градина работите/учи детето Ви? *
Град/населено място? *
Как научихте за JUMP Math? *
Плащане и данни за издаване на фактура
Заплащането се извършва само по банков път. Ако плащането е от юридическо лице, попълнете следните данни за издаване на фактура: Наименование; Адрес; ЕИК; Ин по ДДС; МОЛ.
Информираме Ви, че ИПО събира, обработва и съхранява доброболно предоставените от Вас лични данни, съгласно действащото законодателство и нормативни изисквания. Вашите доброволно предоставени лични данни в тази Заявка са ни необходими за целите на реализиране на програмата JUMP Math и информиране за наши образователни инициативи. Отбележете Вашето съгласие за доброволно предоставяне на личните Ви данни на ИПО за описаните цели: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institute for Progressive Education. Report Abuse