Ja, vermeld mij als spreker over werkgeluk op de site van de Week van het Werkgeluk
Wil jij vermeld worden als spreker over werkgeluk of aanverwante thema's op de site van de Week van het Werkgeluk? (www.weekvanhetwerkgeluk.nl/sprekers) Dat kan! Lees deze tekst zorgvuldig door aub, voor je het invult.

Dit zijn de stappen die je moet nemen:
Stap 1. Voor vermelding vragen we een kleine financiële bijdrage, zodat de webbouwer ook betaald kan worden (de Week van het Werkgeluk is een non-profit project en heeft geen inkomsten en wij zitten niet tussen jou en de eventuele boeking). Je krijgt via Happy Office een factuur van 75 euro + BTW voor vermelding (idem voor aanpassingen). Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief en plaatsen we jouw informatie én je gastblog op de website.

Stap 2: Vul dit formulier in
Wees in het formulier concreet met waar je over kunt spreken of een workshop kunt geven, dus waarom mensen jou moeten kiezen. Vermeld uiteraard ook of je online presentaties geeft!
 
We verwijzen vanaf de site van de Week van het Werkgeluk direct door naar jouw e-mailadres en website. Wij weten dus niet wie contact met jou op gaat nemen en nemen daar ook geen verantwoordelijkheid voor.

Stap 3. Stuur ons per email (fennande@weekvanhetwerkgeluk.nl) twee foto’s in High Res: een headshot (profielfoto) en een foto van jezelf in actie voor de achterliggende pagina.

Stap 4. Verder nodigen we je van harte uit om een gastblog te schrijven voor de Week van het Werkgeluk, waarin je jezelf kan profileren en laten zien wat jouw expertise is. Het spreekt voor zich dat dit geen reclameverhaal voor jouw bedrijf kan zijn, maar waardevolle content voor de lezers moet bevatten.


Ken je nog andere mensen die hier vermeld zouden moeten staan? Dat kan natuurlijk! Ze kunnen zich bij ons melden door ook dit formulier in te vullen.

Heb je nog vragen? Mail dan even naar fennande@weekvanhetwerkgeluk.nl
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, ik wil vermeld worden op de website van de pagina www.WeekvanhetWerkgeluk.nl/sprekers en ben akkoord met betaling van de kosten van de webbouwer.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Je naam (voornaam en achternaam volledig) *
Functietitel *
Korte bio (max 20 woorden, voor de overzichtspagina) *
Bio (achterliggende pagina) 200 worden max (beschrijf hier wat je expertise is, de grote lijnen van je talk of workshop en of je ook online werkt, etc) *
LinkedinProfile *
Het email-adres waar informatieaanvragen naar toegestuurd kunnen worden *
website *
Ja, ik schrijf een artikel voor de Week van het Werkgeluk- website (onder nieuws) waarin ik mijzelf en mijn expertise laat zien door het vertellen van een interessant verhaal (geen reclame dus ;-)) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy