Отворена консултација: Документ за јавна политика - Можности за законска имплементација на ООР

Со пополнување на овој формулар Вие го оставате вашиот коментар по повод нацрт-препораките и заклучоците од „Документ за јавна политика - Можности за законска имплементација на ООР“
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question