Dé dag van de activiteitenbegeleiding
Vragenlijst - Congresparade over belevingsgerichte zorg en het bevorderen van het leefplezier van de cliënten

Voor kwetsbare mensen zorgen is bijzonder. Het liefst wil je zo goed mogelijk afstemmen op hun persoonlijke wensen en mogelijkheden van jouw cliënten. Je kan zoveel bijdragen aan een waardevolle invulling van de dag en de kwaliteit hun van leven! Maar hoe kan je het beste aansluiten bij de cliënt en hoe kan jij hier vervolgens vorm en invulling aan geven?

Op 31 maart 2020 organiseert StudieArena de 'Dag van de activiteitenbegeleiding' speciaal voor alle zorgmedewerkers die zich inzetten voor het welzijn en leefplezier van de cliënten in de langdurige zorg. Tijdens deze dag kan je kennismaken met uiteenlopende thema's en zelf ervaren welke aanpak bij jou past.

Voor het samenstellen van het programma hebben wij jouw hulp nodig! Wij willen het programma namelijk zo goed mogelijk laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Wij zijn benieuwd naar je ervaringen en welke thema's je graag terug zou zien op deze dag. Daarom vragen wij je een korte vragenlijst in te vullen (max 4 minuten).

Klik onder aan deze pagina op Volgende >

Alvast hartelijk dank!
Onder de deelnemers van de enquête, verloten we 5 exemplaren van het boekje 'Singing in the brain' van Erik Scherder. Wil je hiervoor in aanmerking komen, laat dan op de laatste pagina van de vragenlijst je mailadres achter.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.