ESCOLA PADEL 2021/22
A Padel Cambrils, comptem amb Albert Viñas, Director Esportiu llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i format en el Màster en formació del Professorat, per tant expert en la docència. Top 44 en el rànquing de la Federació Catalana de Pàdel. Estarà present en la coordinació de tota l'escola de pàdel, supervisant el treball de tots els entrenadors.

Iniciem aquesta nova temporada, plens d'il·lusió i amb un equip tècnic qualificat per impartir les clases al més alt nivell, amb una gran i extensa experiència en el sector.

La nostra escola està oberta a tots els nivells de joc, edat i objectius, en la qual s'integran l'aprenentatge de la tècnica, la diversió, l'activitat física, la competició i la socialització.

L'esport és part molt important de la vida, i és per això que apostem per l'esportivitat, el respecte, la disciplina i el companyerisme com a valors de treball.

De la mateixa forma que valorem l'esforç, el sacrifici i el creixement personal del jugador/a.
Treballem diariment per formar als nostres alumnes en aquesta direcció de valors.

Tots els nostres entrenadors segueixen la mateixa metodología d'ensenyament per afavorir amb èxit el progrés de l'alumne.

Visiteu la normativa a https://padelcambrils.com/wp-content/uploads/2021/09/normativa.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Club Padel Cambrils. Report Abuse