Påmelding til julebord med Christiania og Oslo
Juvente Christiania og Oslo Juvente inviterer til julebord søndag 10. desember! Julebordet finner sted ved Tempelridderordenen (bak slottet). Vi starter klokka 13 og er ferdig omtrent 20.

Kleskode: Avslappet formelt, altså pyntet - men ikke galla.. :)

Reisedekning på inntil 300 kroner mot kvittering, men ingen overnatting.

Alt av mat og slikt er gratis.

Adressa er Parkveien 41A, som er langs den veien som går rett bak slottet. Vi skal henge opp Juvente-ballonger eller lignende for å vise hvilket hus det er.

Navn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Når kommer du? *
Lunsj er ca 13:30 og middag er ca 18, med aktiviteter mellom lunsj og middag. Skriv om du har tenkt til å være der til omtrent når vi starter klokka 13, eller om du blir litt forsinket. Si spesielt i fra om du ikke skal ha lunsj.
Your answer
Matbehov
Skriv om du har allergener, er vegetarianer eller lignende. Om du er allergisk kan du gjerne skrive hvor alvorlig allergisk du er, f.eks. om det går greit at andre spiser det eller om vi ikke kan ha det i samme rom.
Your answer
Trenger du reisedekning *
Hvis du trykker "Ja, ..." må du huske kvittering. Alle billetter bestilles av deg. Ordne gjerne med elektronisk kvittering, og send til gjertrud@juvente.no med "Julebord reisedekning" i emnefeltet, ellers kan du ta med kvittering på julebordet. Tilbakebetaling skjer først når kasserer har tid (sannsynligvis i løpet av uka etter julebordet).
Tror du at du klarer finne fram til Tempelridderordenhuset (Parkveien 41A) selv? *
Vi ordner med fellesreise fra Nationaltheatret om det er mange som er usikre.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms