Informativna prijava - vprašalnik
za 4-dnevno ekskurzijo v London, Highlands, Loch Ness in Edinburgh v kateremkoli izmed naslednjih enakovrednih terminov: 4.-7.10., 11.-14.10. in 18.-21.10.19.
Prosimo, POZORNO izpolnite spodnji vprašalnik. Vaše podatke bomo uporabili za izdelavo prijavnice, ki vam jo bomo poslali po E-POŠTI, KI JO BOSTE NAVEDLI spodaj (v kolikor prijavnice ne dobite po e-pošti v 5 delovnih dneh po preteku roka za prijavo, ki je zapisan na programu, nas pokličite na 040187830 ali pošljite e-sporočilo na info@twintur.com). Z izpolnitvijo te informativne prijave se še k ničemur ne zavezujete, a prosim, da je ne pošljete brez soglasja starša oz. skrbnika. Prijave bomo sprejemali do zasedbe prostih mest.
PRIIMEK IN IME (enako kot v dokumentu!) *
Za potovanje potrebujete osebno izkaznico ALI potni list. Vpišite (najprej) PRIIMEK in (nato) IME natančno tako kot je v dokumentu (npr. Novak Petra)
Your answer
SPOL *
NASLOV (ULICA IN ŠTEVILKA) *
(npr. Šolska ul. 55)
Your answer
POŠTNA ŠTEVILKA IN KRAJ *
(npr. 4000 Kranj)
Your answer
VAŠA MOBILNA ŠTEVILKA (primer 040/187830) *
Številko vpišite brez presledkov
Your answer
ROJSTNI DATUM (dan.mesec.leto) *
Your answer
DRŽAVLJANSTVO *
Potujete lahko z osebno izkaznico ali potnim listom držav članic Evropske unije; v nasprotnem primeru si je za potovanje potrebno urediti vizo.
Your answer
E-NASLOV *
VSA OBVESTILA v zvezi s potovanjem vam bomo poslali NA TA NASLOV. Vpišite e-naslov, ki ga pogosto uporabljate. V kolikor naše e-pošte ne dobite, preverite med neželeno/vsiljeno pošto.
Your answer
Želite odstopnino? *
Plačilni pogoj *
PRIIMEK IN IME PLAČNIKA *
Your answer
NASLOV (ULICA IN ŠTEVILKA) *
Your answer
POŠTNA ŠTEVILKA IN KRAJ *
Your answer
MOBILNA ŠTEVILKA (primer 040/187831) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TWIN turisticna agencija. Report Abuse - Terms of Service