Sopar Estellés Benafigos 2023
El pròxim 23 de setembre celebrem el Sopar Estellés a Benafigos. Aquesta cita combina poesia, música i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot. Des de l’any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat celebren al llarg del mes de setembre les seues particulars Festa Estellés.

Reserveu la vostra plaça fins al 22 de setembre, aportació de 2€ per persona el mateix dia del sopar.  Si teniu qualsevol dubte consulta'ns 630958736.

En finalitzar el sopar comptarem amb l'actuació de Toni de l'Hostal. https://www.youtube.com/watch?v=lvDOGUznmOE Us esperem!

*La inscripció és obligatòria i les vostres dades es tractaran segons la normativa vigent.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Noms i cognoms *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic
Nombre de persones *
*
Normativa d'obligatori compliment
- Cada persona assistent al sopar haurà d'estar registrada.
- Cada persona es fa responsable de manera individual d'abonar l'aportació de 2€ a l'organització en el moment d'accedir al sopar.
Vols rebre informació de les activitats que duen a terme Acció Cultural? *
Ací pots deixar el teu comentari
Accepte la Protecció de Dades de Caràcter Personal que es troben al final d'aquest formulari. *
Gràcies!
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, t'informem del següent: El responsable de les dades facilitades lliurement és  Acció Cultural del País Valencià (CIF G46164026), amb seu a carrer Sant Ferran, 12, València, telèfon 963157799.  En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la informació dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones interessades. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi haja una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si Acció Cultural del País Valencià estem tractant les teues dades personals, per tant, tens dret a accedir a les teues dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seua supressió quan les dades ja no siguen necessàries.  
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy