Református évkönyv és Kalauz 2020.
Az év vége felé adja ki a Kálvin Kiadó az időszaki kiadványait:
- a 2020. évre szóló Bibliaolvasó Kalauzt, amely segítségével naponta olvashatjuk Szentírást. Általában (de nem kizárólagosan) a vasárnapi igehirdetés alapige választása is ennek a beosztásához igazodik. A Kalauz segítségével négy év alatt az egész Szentírást elolvashatjuk. A Kaluzban minden igéhez néhány soros gondolat kapcsolódik, valamint szerepelnek a névnapok is, a végén az olvasott bibliai könyvről ismertető, heti imádság-vezető naptár is található.
- Így szól az Úr! füzetecske, amely a Bibliaolvasó Kalauz 2020. kivonata. Itt egy-egy oldalon az egy-egy hónapra megadott igék felsorolását találjuk.
- A Képes Kálvin Kalendárium a Magyarországi Református Egyház évkönyve, amelyben megtalálhatók az elmúlt év jelentős eseményei, áhítatok és más írások, a gyülekezetek által beküldött képek és egyházmegyénként egy-egy gyülekezet bemutatása. Ebben az évben a mi egyházmegyénkből a Csillaghegyi gyülekezet bemutatását, képes ismertetőjét találjuk a Kalendáriumban.
- Megjelenik a Reformátusok Falinaptára is, amelyen megtalálhatók a névnapok, egyházi és állami ünnepek, valamint hetente egy-egy igét is olvashatunk rajta. Mérete: 450×580 mm.
Kérem segítsék azzal az iratmissziós szolgatársak munkáját, hogy a templomban, vagy az interneten keresztül előrendelik a kiadványokat! Így biztosabban tudnak annyit hozni, amennyire szükség lesz. Fizetni az átvételkor majd az iratmissziós asztalnál lehet.
Email *
Kérem ide írja a saját nevét! *
Református Bibliaolvasó Kalauz 2020. évre - 300 Ft/ db. A megrendelt darabszámot kell beírni csak számmal! (Pl: 1)
Így szól az Úr! 2020 évre - 70 Ft/db. A megrendelt darabszámot kell beírni csak számmal! (Pl: 1)
Képes Kálvin Kalendárium 2020 évre (benne a Csillaghegyi beszámoló) - 500 Ft/db. A megrendelt darabszámot kell beírni csak számmal! (Pl: 1)
Reformátusok Falinaptára 2020. - 95 Ft/db. A megrendelt darabszámot kell beírni csak számmal! (Pl: 1)
Megjegyzés, kérdés, bármi
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy