Formular de inscriere ca mediator intercultural sanitar - Fundatia ICAR
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Nume si prenume *
2. Telefon  *
3. Profesia/locul (actual sau anterior) de muncă
4. Studii
5. Ati mai participat la alte cursuri de formare in mediere? 
Clear selection

6. Care este experiența Dvs. de muncă în domeniul medierii interculturale? Vă rugăm selectați:  

Clear selection
7. Ce experiență aveți în sprijinul sau asistența persoanelor care au trecut prin experiențe traumatizante (violența bazată pe gen, traume de război, tortură)? Vă rugăm selectați:
Clear selection

8. Apreciați pe o scală de la 1 la 4, nivelul cunoștințelor Dvs. în domeniul medierii interculturale în sănătate: 

cunosc insuficient
cunosc prevederile legislației în domeniu și mecanismele de intervenție
Clear selection

9. După părerea Dvs. care din următoarele subiecte ar trebui abordate mai minuțios și incluse în sesiunile de instruire a mediatorilor interculturali în sănătate?

10. Va rugam indicati si alte subiecte ce vi se par utile de abordat in cadrul sesiunii de instruire a mediatorilor interculturali sanitari:
Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin transmiterea prezentului formular îmi exprim acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și înțeleg că aceste date sunt prelucrate de Fundația ICAR, exclusiv în scopul implementării activităţilor specifice proiectului „RAZOM (ÎMPREUNĂ) - Rețea de servicii de sănătate fizică și mintală adaptate nevoilor refugiaților din Ucraina”, derulat în parteneriat cu  Centrul de Reabilitare a Victimelor Torturii „Memoria” (RCTV Memoria), din cadrul programului „Active Citizens Fund România”, finanţat din Granturile SEE şi Norvegiene 2014-2021 şi administrat de FDSC, FP, CRCR şi Fundaţia PACT. Aceste date vor fi transmise exclusiv Organismelor finanțatoare și autorităților publice abilitate să verifice modul de derulare a proiectelor implementate de Fundația ICAR. Refuzul dumneavoastră determină excluderea dumneavoastră dintre participanții la proiectul implementat de Fundația ICAR. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR) și ale Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către Fundația ICAR, la adresa din Bd. Unirii nr. 70, bl. J5, Sector 3, București, email: icar@icarfoundation.ro.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Icarfoundation.ro. Report Abuse