BPA Nyári tábor Vajta 2019 (NEM kérek szállást)

Kedves Testvérünk!

Nagy szeretettel várunk a 2019-es nyári táborunkban, ahol lesznek tematikus tanítások, de teret adunk a dicsőítésnek, a közös imádkozásnak és a közösségnek is.
--------------------------------------------------------------------------
Ha te is szeretnél részt venni a táborban, de NEM KÉRSZ SZÁLLÁST a kastélyban vagy a Maranatha házban, mert sátorozol, külső szálláson alszol, vagy csak napközben látogatsz a táborba, akkor a következő lépéseket kell megtenned:

1. Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot! Határidő június 16-án 24.00 óra. Akiknek nincs internet elérésük, azok számára június 2-án és 9-én és 16-án, istentiszteletek után biztosítunk lehetőséget a regisztrációra.
Kinek kell kitöltenie jelentkezési lapot?
- Minden táborozónak, életkortól függetlenül külön jelentkezési lapot kell kitölteni, tehát a 3 év alatti babáknak és a gyerekeknek is.

2. Figyeld az e-mailjeidet! Kitöltés után azonnal kapsz egy e-mailt a rendszertől, ez jelzi, hogy beérkezett a jelentkezésed. Amikor feldolgoztuk a jelentkezésedet, kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megírjuk.

3. Amennyiben nem SZÉP Kártyával fizeted a tábor/étkezés költségét, a teljes részvételi díjat utald át a visszaigazoló e-mailben megadott határidőig, vagy fizesd be az Unicredit bank valamely fiókjában.
Ha részben vagy egészben SZÉP kártyával fizetsz, a levélben megadott összegű előleget utald át, vagy fizesd be valamelyik Unicredit bankfiókban. Az előleget a táborban a SZÉP Kártyás fizetés időpontjában visszakapsz.

A GYÜLEKEZETEBEN VAGY A TÁBORBAN TÖRTÉNŐ KÉSZPÉNZES FIZETÉSRE EBBEN AZ ÉVBEN MÁR NINCS LEHETŐSÉG.
A regisztráció csak a befizetéssel együtt érvényes!

4. Figyelmesen olvasd el az e-mailjeinket, és kövesd az információkat a gyülekezetben, a honlapon vagy a facebook oldalon.

5. Amennyiben bármi változás történik a leadott jelentkezéseddel kapcsolatban, június 16-ig jelezd a bpatabor@gmail.com e-mail címen, vagy a gyülekezetben a szervezőknél személyesen! E határidő után történő visszamondásokat nem tudjuk elfogadni, mert a szálláshely felé a leadott foglalásokat (beleértve az étkezést is) ki kell fizetnünk.

6. AZ INDULÁSOD NAPJÁN pattanj autóba / vonatra / buszra / biciklire... és gyere Vajtára!!

+1 és legfontosabb: készülj a táborra, és imádkozz azért, hogy Isten különleges módon legyen ott velünk!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk erre a címre: bpatabor@gmail.com

Jó készülődést kívánunk! Szeretettel várunk a táborban:
A szervezők
--------------------------

Árak:

Sátorozás: ingyenes, Idegenforgalmi adót sem kell fizetni

Napijegy (tartalmazza a reggelit, ebédet és vacsorát az adott naptári napra, nem megbontható) Felnőtt: 3.500 Ft, 3-9 éves gyermek: 2.350 Ft, 3 éves kor alatt ingyenes

Reggeli (csak a távozás napjára rendelhető) Felnőtt: 900 Ft, 3-9 éves gyermek: 630 Ft
Ebéd (érkezés és távozás napjára rendelhető) Felnőtt: 1.270 FT, 3-9 éves gyermek: 635 Ft
Vacsora (csak érkezés napjára rendelhető) Felnőtt: 1.270 Ft, 3-9 éves gyermek: 635 Ft

Email address *
Gyülekezet *
Your answer
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Telefonszám *
A következő minta szerint írd be 06 20 123 4567 a szünet(space) is fontos!
Your answer
Állampolgárság *
Személyi igazolvány szám *
Your answer
Születési dátum *
Hónap /nap /év
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím - ország *
Lakcím - irányítószám *
Your answer
Lakcím - város *
Your answer
Lakcím - utca, házszám
Your answer
Érkezés napja *
Hónap /nap /év
MM
/
DD
/
YYYY
Távozás napja *
Hónap /nap /év
MM
/
DD
/
YYYY
Napijegy igénylés
A napijegy tartalmazza a három étkezést (reggeli, ebéd vacsora) Nem megbontható! Ára felnőtteknek 3.500 Ft, 3-9 éves gyermekeknek: 2.350 Ft, 3 év alatt ingyenes
Első - utolsó étkezés *
Ha kérsz a Napijegyedben foglaltan kívül, plusz étkezést (akár a az első Napijegyedet megelőző napra, akár az utolsó Napijegyedet követő napra) akkor jelöld be az "igen"-t, hanem akkor a "nem"-et. (Arra van ugyanis lehetőség, hogy az első Napijegyed érvényességét megelőző napra, kérj vacsorát, vagy ebédet plusz vacsorát, illetve az utolsó napijegyed érvényességét követő napra kérj reggelit, vagy reggelit plusz ebédet. Azt, hogy melyiket kéred, majd a következő kérdésben kell megadnod. (Pl. ha szerdán nap közben érkezel és vasárnap nap közben utazol el, akkor csütörtök-péntek-szombatra napijegyet tudsz venni, szerdára pedig kérhetsz vacsorát, vagy ebédet plusz vacsorát, vasárnapra pedig kérhetsz reggelit vagy reggelit plusz ebédet.)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service