Aanmeldformulier Online cursus 'communicatie en samenwerking in de bedrijfsovername!'
Zit jij midden in het proces van opvolging van het familiebedrijf? En wil je meer leren over communicatie en samenwerking in het bedrijf? Ervaringen uitwisselen met een klein groepje andere jonge boeren? Dan is deze korte online cursus iets voor jou!
Als vervolg op het NAJK Webinar over bedrijfsovername
Waar moet je allemaal aan denken bij bedrijfsopvolging? Hoe maak je zaken bespreekbaar met de familie? En wat komt er kijken bij de samenwerking?

In drie avonden nemen we je hierin mee. Aan de hand van praktijksituaties bespreken we in kleine groepen het proces van bedrijfsopvolging, wat en wanneer je het bespreekbaar maakt met de familie en zoomen we in op samenwerken in familieverband. Er is genoeg ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het inbrengen van eigen vragen.

Avond 1:
Proces van bedrijfsopvolging: Welke fases kun je onderscheiden bij bedrijfsovername, welke stappen zijn belangrijk, wat moet je vooral niet vergeten en waar moet je beginnen?

Avond 2:
Bespreken van de overname: Wat moet je allemaal bespreken met je familie? Wie betrek je bij de besluitvorming, en wanneer heb je het erover? En hoe pak je dat familiegesprek eigenlijk aan?

Avond 3:
Samenwerken met familie: Hoe ga je om met karakterverschillen tussen de opvolger en de overdrager, hoe kun je elkaar aanvullen als er meerdere bedrijfsopvolgers zijn, wat doe je als de overdrager moeilijk loslaten kan en hoe hou je overzicht en structuur in een samenwerking?

Doel: zicht krijgen op het proces van bedrijfsovername, communicatie en samenwerken. Leren van elkaar door het uitwisselen van ervaringen en vragen.
Wanneer: dinsdagavond 14 september, 28 september en 12 oktober om 20:00 - 21:30 uur.
Organisatie: NAJK in samenwerking met Hans Verweij (Flynth) en Lianne Veenstra (Agrocoaching)
Locatie: online via Zoom
Aantal deelnemers: in groepen van maximaal 10 deelnemers
Kosten voor NAJK leden: €285,- per persoon (excl. BTW)
Kosten voor niet NAJK leden: €335,- per persoon (excl. BTW)
Meer informatie?: neem contact op met Neline Both, algemeen secretaris NAJK via 030-2769864 of nboth@najk.nl
Voorletter(s) + achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode + Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Leeftijd
AJK/Provincie *
Type overname
Clear selection
Financieel
Wanneer je geen lid bent van NAJK is de financiële bijdrage hoger. Wil je wel lid worden? Vermeld dit dan bij overige opmerkingen. Als je lid wordt, mag je dit Webinar volgen voor de prijs van een NAJK-lid.
De facturering zal uitgevoerd worden door onze partner Flynth adviseurs en accounts, hiervoor vragen zij of je klant bent bij hun. Zij zullen enkel uw gegevens gebruiken voor de facturering en niet voor andere commerciële doeleinden.
Bent je klant bij Flynth adviseurs en accounts? *
Bij het aanvinken ga ik akkoord met de financiële verplichting die bovenaan genoemd is. *
Required
Bij het aanvinken ga ik akkoord met het verstrekken van mijn persoonlijke gegevens voor de online cursus bedrijfsovername. *
Required
Overige opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt. Report Abuse