Uutta suuntaa ja muutoskykyä - näkökulmia murroksessa pärjäämiseen. Johanna Karppinen, Friday Capital Oy
Haastattelussa tuottaja ja ohjaaja sekä yksi tuotantoyhtiö Tuffi Filmsin omistajista ja perustajista Elli Toivoniemi tiistaina 20.10. klo 10-11.

Haastattelu- ja keskustelusarjamme laajenee entisestään, kun saamme tiistaina 20.10. klo 10–11 vieraaksemme elokuvatuottaja Elli Toivoniemen. Keskustelun aiheena on epäselvissä tilanteissa pärjäämisen kyky: millaista on yrityksen luotsaaminen ajassa, jossa jo valmiiksi epävarmuuksille perustuva toiminnan suunnittelu saa uudenlaisia paineita? Miten käy yrityksen strategian, kun lähitulevaisuuden näkymät ovat enemmän kuin sumeat? Millaisia toimia vaaditaan tässä ajassa – millaiset toimenpiteet toimivat ja mitkä eivät?

Toivoniemi on tuottanut kymmeniä kansainvälisesti palkittuja ja levitettyjä elokuvia, mm. neljä Jussi-ehdokkuutta saanut Tottumiskysymys (2019), yhdessä Venla Hellstedtin kanssa tuotettu Hölmö nuori sydän (2018), joka palkittiin Berliinin elokuvafestivaalilla Kristallikarhulla, sekä elokuvateattereissa parhaillaan ohjelmistossa oleva Seurapeli. Toivoniemen tuotantoihin kuuluvat myös paras lyhytelokuva Oscar-ehdokas Pitääkö mun kaikki hoitaa? (2012), dokumenttielokuvat Hobbyhorse Revolution ja Ei koskaan enää (2018) sekä mm. Chicagossa palkittu, seitsemän Jussi-ehdokkuutta ja parhaan pohjoismaisen elokuvan ehdokkuuden saanut pitkä näytelmäelokuva Hyvä poika (2011).

Zoom-alustalla järjestettävän tilaisuuden haastatteluosio kestää noin 30 minuuttia, jonka jälkeen keskustelua käydään chatissa lähetettyjen kysymysten pohjalta.

Lisätietoa luovien alojen sparrauksista sekä valmennusten sisällöistä: https://www.creativefinland.fi/sparrausta

Ennakkotietolomakkeet käsitellään luottamuksellisesti.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja ei tallenneta yhteystietorekisteriin.

Halutessasi voit tilata myös Creative Finlandin 6 kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Osallistujan nimi
Yritys/organisaatio
Y-tunnus
Puhelin
Tilaan Creative Finlandin uutiskirjeen. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.
Clear selection
Saat sähköpostiisi kopion lomakkeeseen täyttämistäsi tiedoista.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy