Aanmeldingsformulier Kanovereniging de Futen
Vul het formulier in en verstuur het om je aan te melden als lid van kanovereniging De Futen.
De tarieven vind je hier https://www.kvdefuten.nl/contributie
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voorletters, roepnaam en achternaam *
Mobiel telefoonnummer *
Geboortedatum *
Minderjarigen moeten door een ouder of verzorger worden aangemeld. Leeftijd 'vanaf' dan graag in overleg.
Adres, postcode en woonplaats *
Solo of meerdere gezinsleden? *
Ieder lid vult wel zijn eigen formulier in. Zodat we de individuele gegevens per persoon kunnen verzamelen en in de ledenadministratie zetten.
Required
Verzoek incassomachtiging *
Hierbij geef ik Kanovereniging De Futen toestemming om de kosten van de zaken die ik gebruik af te schrijven van de bankrekening die ik heb ingevuld. Dit betreft contributie. En als dat van toepassing is ook de huur van een boot van de vereniging. En kosten die aan een training verbonden zijn als ik mij daarvoor opgeef.
Required
Bankrekeningnummer
Datum toestemming automatische incasso:
MM
/
DD
/
YYYY
Voeg mij toe aan app-groep:
Ik wil een eigen sleutel van het verenigingsgebouw. Hiervoor brengen wij € 10 sleutelborg in rekening.
Clear selection
TKBN
Kanovereniging De Futen is aangesloten bij de TKBN - Toeristische Kano Bond Nederland https://www.tkbn.nl. Als lid van de Futen ben je automatisch ook lid van de TKBN en ontvang je het papieren tijdschrift Kanotities. Je kunt je eigen kano verzekeren via TKBN, dat gaat niet via De Futen, als je dit wenst regel je het zelf. Daarnaast vraagt TKBN je toestemming om je digitaal actuele informatie te sturen.
Plaats in de stalling aanvragen (optie)
Er is niet altijd direct plaats. Wij geven je aanvraag door aan de beheerder en die neemt dan contact met je op om een afspraak te maken over het brengen van je kajak en de 'sleutelprocedure'.
Kajak van de vereniging gebruiken (optie)
Ingangsdatum (optie)
We hanteren de dag van insturen. Soms is het praktisch en voordeliger om niet direct lid te worden maar bijvoorbeeld op 1 juli, 1 oktober of op 1 januari. Je kunt je nu dan wel alvast aanmelden en de gewenste ingangsdatum aangeven.
Bijzonderheden
Privacy en regels
Wij sturen onze leden informatie over verenigingsactiviteiten via LaPosta. In het vaarseizoen is dat wekelijks en in de winter minder vaak. Onderaan ieder ledenbericht vind je de optie om zelf je gegevens in te zien en aan te passen.
 
Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. In de privacyverklaring https://www.kvdefuten.nl/privacy-en-avg kun je lezen hoe wij dat doen.

Als lid van van Kanovereniging De Futen ben je op de hoogte van, en houd je je aan, ons huishoudelijk reglement en de statuten. Deze documenten vind en lees je hier:

Huishoudelijk Reglement
https://www.kvdefuten.nl/wp-content/uploads/2019/12/huishoudelijk_reglement_kvdefuten_2019.pdf

Statuten
https://www.kvdefuten.nl/wp-content/uploads/2019/12/statuten_kv_de-_futen.pdf

Met het versturen van je aanmelding verklaar je dat je deze informatie hebt gelezen en begrepen en dat je hiermee akkoord gaat.
Journalistiek
Op beelden (zoals foto's en films) die gemaakt worden tijdens onze activiteiten kun je herkenbaar in beeld zijn. Het openbaar publiceren van deze media bij redactionele publicaties (zoals o.a. artikelen op de website, in het e-magazine Futengepiep, op Google-albums en op YouTube) valt onder het journalistiek belang. Hiervoor wordt geen specifieke toestemming gevraagd. Wij streven ernaar om alleen fatsoenlijke content te plaatsen. Als je een openbaar beeld toch als onprettig ervaart geef dat dan aan, zodat de contentmanager het kan de-publiceren.
Veiligheid
Met het versturen van je aanmelding verklaar je dat je in open water kunt zwemmen.
Vervolg na het verzenden van je aanmelding
Onze penningmeester stuurt je binnenkort een factuur voor de contributie en we melden je ook aan bij de TKBN. Als je tevens een stallingsplaats hebt aangevraagd dan neemt de sleutelbeheerder contact met je op.

We vinden het leuk als je naar de woensdagse clubavonden komt. In de winter is er geen clubavond, maar er zijn wel leden die varen. Winterse vaarafspraken gaan meestal via de ZeeFuten-app.

Je kunt deelnemen aan tochten en als lid krijg je de beschikking over de ledenlijst. Zo kun je ook de gegevens van een vaarleider en leden opzoeken. Houd de gegevens op de ledenlijst voor jezelf, deel deze niet met anderen en gebruik de gegevens niet voor commerciële aanbiedingen.

Veel informatie vind je op onze website https://www.kvdefuten.nl
Als je nog vragen hebt bel of app dan gerust secretaris Ilse de Vries 06 - 46 727 959.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy