Iltakoulun alumnipankki
Oletko opiskellut Tampereen yliopistossa valtio-oppia tai kansainvälistä politiikkaa? Ilmianna itsesi ja tule mukaan Iltakoulun alumnitoimintaan!

Etsimme siis Tampereen yliopistossa valtio-oppia tai kansainvälistä politiikkaa opiskelleita, jo työelämään siirtyneitä, henkilöitä.

Olemme perustaneet Iltakoulun alumneille ns. Alumnipankin, jonka kautta haluaisimme pitää paremmin yhteyttä myös opintonsa päättäneisiin politologeihin. Yhteydenotot koskevat tapahtumia, joissa sekä entiset että nykyiset opiskelijat voivat viettää aikaa ja ammentaa oppia toisiltaan. Tietoja ei käytetä markkinointiin, eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Alumnipankin kautta saamme ainejärjestönä paremman kuvan siitä, mihin politiikan opiskelijat todellisuudessa työllistyvät - tämä on epäselvää suurelle osalle jäsenistöämme. Lisäksi Iltakoulu pyrkii alumnipankin kautta luomaan laajan ja yhtenäisen alumniverkoston, jonka kautta olisi mahdollista tiedottaa erilaisista alumnitapahtumista.

Alumnipankkiin liittyminen kestää alle minuutin. Lomakkeessa kysyttävät pakolliset tiedot ovat: nimi, sähköpostiosoite ja nykyinen työpaikka. Halutessasi voit täyttää myös tarkemmat opiskelutietosi.

Itse alumnipankkiin liittyminen ei siis tarkoita roskapostia tai velvoita vielä osallistumaan mihinkään.
Kaikkia tietoja käytetään vain Iltakoulu ry:n järjestämien alumni- ja työelämätapahtumiin liiittyen. Tietoja voidaan luovuttaa siis vain Iltakoulu ry:n alumnitoimintaan liittyen tavanomaisluovutuksena henkilötietolain 8 § mukaisesti.

Lisätiedot alumnipankista ja alumnitoiminnasta Iltakoulun alumnivastaavalta (Suvi Nieminen, alumni@iltakoulu.org)
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Pääaine
Clear selection
Valmistumisvuosi
Nykyinen työpaikka / toimenkuva *
Muuta kommentoitavaa
Iltakoulun alumnitoimintaan, työelämätapahtumiin, ekskursioihin, harjoitteluun ynnä muuhun liittyen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.