Εκδήλωση ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για συμμετοχή στην επιτροπή των βαθμολογικών κέντρων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων ως μέλη (επόπτες) στις επιτροπές βαθμολογικών κέντρων να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site www.kmaked.gr, μέχρι τις 22-05-2018. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας στην επιλογή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Μετα την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος θα ακολουθηθεί διαδικασία πιστοποίησης μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και αποστολή οδηγιών μέσω email για την είσοδο στην Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Δηλώσεων της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην τελευταία αυτή φάση ο ενδιαφερόμενος καλείται να επιλέξει και το βαθμολογικό Κέντρο που επιθυμεί να εργαστεί. Επισημαίνεται ότι κάθε εκπαιδευτικός ή διοικητικός επιτρέπεται να αιτηθεί εργασία σε ένα και μόνο βαθμολογικό κέντρο.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms