Отворен повик за работилница ,,Одржлив животен стил и заштита на животна средина"
Приватно научниот институт ИЕГЕ објавува повик за учество во работилници за европскиот проект - Работилници и креативни акции кон одржливи практики (TREASURE).

Работилницата има 20 (дваесет) отворени места за вработени во приватен, државен сектор или невладин сектор.

Еден од најважните приоритети на проектот е развивање на вештини за креирање одржливи практики, поттикнување на тимско работење и решавање на комплексни проблеми.

Учесниците ќе имаат можност да учествуваат во интерактивна настава водена од меѓународни тренери со примена на иновативни практики и современи алатки.

Учесниците ќе работат тимски и ќе развиваат идеи за создавање здрава иднина за нашата земја со одржлив начин на живот, зелени вештини и стратегии кои се одразуваат на економијата, општеството и животната средина.

Работилница ќе се одржи на 28-29 Мај од 16 часот до 21 часот. Најдобрите 3 идеи ќе бидат реализирани и финансирани во износ од 500 евра.
Email address *
Име и презиме *
Возраст *
Работна позиција *
Име на институција *
Вид на институција *
Зошто сакате да учествувате во проектот? *
Дали имате искуство на овие теми? *
Телефонски број
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy