OUDERBEVRAGING PEUTER- EERSTE KLEUTER
ZING VECHT HUIL BID LACH WERK EN BEWONDER niet zonder ons…

Beste ouder(s),

Geregeld gaat het team van leerkrachten en directie voor de spiegel staan om zichzelf, de organisatie, het functioneren en het welbevinden van kinderen en ouders ernstig onder de loep te nemen.
We vinden het belangrijk uw mening te kennen over het reilen en zeilen in Immaculata.
Daarom leggen we u een vragenlijst voor die gebaseerd is op modellen van de inspectie en op de schooleigen prioriteiten.

De school is met deze bevraging niet aan haar proefstuk toe. De resultaten van een ouderbevraging geven ons telkens info over het al dan niet verwezenlijken van een aantal doelstellingen. Heel wat aanbevelingen van ouders werden in het verleden, in de mate van het mogelijke, in de praktijk gebracht. Dit jaar bevragen we de ouders van de peuterklas, het eerste kleuter, het eerste leerjaar en het vierde leerjaar.

Kunt u de bevraging invullen tegen donderdag 30 juni?

We hopen dat we zo een beeld krijgen van ons doen en laten in Immaculata. Samen met de analyse van onze interne vragenronde ontdekken we wellicht onze sterktes en onze zwaktes. We willen de resultaten gebruiken om de kwaliteit van ons eigen onderwijs te verhogen. In oktober 2016 bezorgen we u het resultaat van de bevraging.

Niemand hoeft zich verplicht te voelen om deel te nemen aan deze bevraging. We stellen het echter enorm op prijs als u er even tijd voor wilt maken.

We danken u bij voorbaat om mee te denken en ons verder op weg te helpen.

Michel Goeman, directeur
en het voltallige team

Ik vul deze vragenlijst in voor mijn kind uit... *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service