ExPO Dag 2019 -Ik ben erbij!
Programma ExPO dag 2019 - 21 september 2019:

12:45-16:30 Middagactiviteit in het mooie Centrum van Tilburg
16:30-17:30 Borrel bij de Boekanier/inloop BBQ
17:30-19:00 BBQ bij de Boekanier
19:15-21:15 ExPO cantus
Naam: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Ik ben: *
Eventuele opmerkingen? (Ik ben later, allergieën, etc.)
Your answer
Alumnivereniging POLITIS
POLIS, de al meer dan 25 jaar oude en alom bekende studievereniging voor en door studenten Organisatiewetenschappen en GMSI aan Tilburg University, heeft een nieuw, minstens zo'n leuk zusje! POLITIS, de Griekse naam voor burger, is de vereniging voor afgestudeerde - of eigenlijk-al-afgestudeerd-moeten-zijnde - Organisatieweten-schappers en GMSI'ers die graag verbonden blijven met elkaar.

De vereniging is ontstaan uit initiatief van oud-leden van Studievereniging POLIS, die na hun studententijd nog verbonden wilden blijven aan elkaar en Tilburg University. Ieder jaar worden door POLITIS formele én informele activiteiten georganiseerd. De informele activiteiten zorgen er voor dat je verbonden blijft met je studiegenoten en zo je netwerk kunt blijven benutten, terwijl de formele activiteiten je verder helpen met de actuele onderwerpen binnen jouw vakgebied.

We zijn verheugd om mede te delen dat TABOR en POLITIS vanaf september 2017 samen zijn gegaan tot één vereniging. Alumni Organisatiewetenschappen, Organization Studies en GMSI zullen vanaf nu vertegenwoordigd worden onder de naam POLITIS.

Ben je al lid van POLITIS? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service