Interesse om op de Paap te komen wonen?
Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt om op de Paap te komen wonen!
Nog geen goed beeld van onze woongemeenschap? Kijk dan eerst op www.papenhulst.nl

Wonen op de Paap is een bijzonder iets. Helaas zijn er meestal meer mensen die op de Paap willen wonen dan dat er plek is.
Zodra er een plek vrij komt zullen de bewoners van dat deel (de gang) gaan kijken wie het beste bij de gang en op de Paap past. Om te voorkomen dat wij alle geïnteresseerde moeten na bellen/mailen hanteren wij als uitgangspunt het volgende:

Alle geïnteresseerde worden gevraagd dit formulier in te vullen. Wanneer er een plek vrij komt en men eens verder met je wil kletsen over het eventueel komen wonen op de Paap zal er vanuit ons contact met je opgenomen worden.
Hoor je niets dan zal er of geen ruimte beschikbaar zijn, heeft de ruimte een andere (tijdelijke) bestemming gekregen of wordt er op dat moment gesproken met andere geïnteresseerde . Je hoeft in dat geval niet nog los contact met ons op te nemen.
Maar even een mailtje nasturen na verloop van tijd mag natuurlijk altijd.


*** Alle ingevulde gegevens worden via Google Forms online opgeslagen in een database. Alle bewoners van de Paap hebben toegang tot deze gegevens om een goede selectie te kunnen maken. Op het einde van het formulier kan je aangeven tot wanneer wij je gegevens mogen bewaren en je mogen benaderen voor een eventuele verdere kennismaking.


Om te beginnen willen we graag je e-mail adres hebben zodat we eventueel contact met je op kunnen nemen.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.