Riktlinjer hos Tora Vega Folkhögskola
Följande riktlinjer vänder sig till studerande och personal hos Tora Vega Folkhögskola och är en del i vår verksamhet för att skapa en inspirerande, trygg och motiverande mötesplats för alla.
Version: 20230818:01
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Personuppgifter
För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt där vi följer gällande dataskyddslagstiftning. Läs gärna mer om detta på vår hemsida under personuppgifter.

Tora Vega Folkhögskola (tidigare Folkhögskolan Hvilan), organisationsnummer: 846000-1822, en ideell förening och Sveriges äldsta Folkhögskola, är personuppgiftsansvarig för de personuppgiftsbehandlingar som berör vår verksamhet.

All vår behandling av personuppgifter sker med stöd av den rättsliga grunden uppgift av allmänt intresse. Uppgifterna av allmänt intresse är fastställda i nationell rätt genom bl.a. förordningen (2015:21§8) om statsbidrag till folkbildningen. En folkhögskola som anordnar motsvarande utbildning till kommunal vuxenutbildning i svenska för invandrare utför en uppgift av allmänt intresse som är fastställd i skollagen.
Förnamn *
Efternamn *
Personnummer *
[ÅÅMMDD-XXXX]
Utbildning/Kurs
Anges enbart för studerande
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Tora Vega Folkhögskola. Report Abuse