Diagnostiikka ja tukitoimet alakoulun matematiikan opetuksessa (5 op)
Tervetuloa mukaan Turun yliopiston ja Åbo Akademin järjestämälle täydennyskoulutuskurssille, jossa tutustutaan oppimisanalytiikan perusteisiin, sen tarjoaman diagnostiikan hyödyntämiseen matemaattisten oppimisvaikeuksien tunnistamisessa sekä oppilaille räätälöitäviin tukitoimiin ja omassa luokassa toteutettaviin reagointimalleihin.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstökoulutushanketta, joten se on osallistujille maksuton. Huomaathan kuitenkin, että koska koulutuksen osallistujamäärä on rajattu, on ilmoittautuminen sitova. Peruuttamatta ja käyttämättä jätetystä koulutuspaikasta voidaan periä 50 €:n suuruinen maksu. Peruutus on tehtävä ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksesta vastaavat Turun yliopiston kasvatustieteiden laitos, Oppimisanalytiikan keskus sekä Åbo Akademin erityispedagogiikan yksikkö.

𝗞𝗢𝗨𝗟𝗨𝗧𝗨𝗞𝗦𝗘𝗡 𝗞𝗨𝗩𝗔𝗨𝗦
Koulutus koostuu kolmesta moduulista:
1. Oppimisanalytiikka luokanopettajan työvälineenä, 2 op (syksy 2020)
2. Diagnostiikka ja arviointi, 2 op (kevät 2021)
3. Tukimuodot, 1 op (kevät 2021)

𝗧𝗢𝗧𝗘𝗨𝗧𝗨𝗦 𝗝𝗔 𝗔𝗜𝗞𝗔𝗧𝗔𝗨𝗟𝗨
Koulutus alkaa lokakuussa 2020 ja päättyy toukokuussa 2021. Koulutukseen sisältyy kolme lähipäivää. Lähipäivien osalta seuraamme vallitsevaa koronatilannetta, ja tiedotamme niihin liittyvistä järjestelyistä ja tarkemmasta aikataulusta mahdollisimman pian. Tiedon saatuasi voit vielä vahvistaa tai tarvittaessa perua ilmoittautumisesi.

Kurssi toteutetaan monimuoto-opintoina, joihin kuuluu verkkokurssin lisäksi kolme lähipäivää, omaan opetukseen liittyviä kokeiluja, webinaareja ja verkkokeskusteluja. Lukuvuoden 2020-2021 lähipäivät järjestetään seuraavilla paikkakunnilla: Turku, pääkaupunkiseutu, Joensuu ja Oulu.

𝗞𝗢𝗛𝗗𝗘𝗥𝗬𝗛𝗠Ä
Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti luokanopettajille. Koulutuksessa käytetään ViLLE-oppimisympäristöä myös omien oppilaiden kanssa. Mikäli osallistujalla ei ole ViLLE-käyttäjätunnusta entuudestaan, saa hän sellaisen koulutuksen aikana.

***
Ilmoittauduttuasi saat vielä varmistuksen alla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkemman kurssiaikataulun ohjeineen lähetämme sinulle noin kuukautta ennen koulutuksen alkua.
Email address *
Koulutusryhmän valinta *
Ole hyvä ja valitse se paikkakunta, jonka lähipäiviin haluat osallistua. Jos haluamasi ryhmä on jo täynnä, kannattaa kuitenkin ilmoittautua varalle.
Nimi *
Pääasiallinen työskentelykohde *
Ole hyvä, ja valitse sopivin. Jos esimerkiksi työskentelet laaja-alaisena erityisopettajana tai valmistavan luokan opettajana yhtenäiskoulussa tai sinulla on aineenopettajana sekä lukion että yläkoulun tunteja, valitse se vaihtoehto, jonka tunteja sinulla on eniten.
Puhelinnumero
Yhteystiedot
Tällä lomakkeella antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan kurssi-ilmoittautumisten hallintaan, ja ne poistetaan välittömästi koulutuksen päätyttyä.

Mikäli sinulla on koulutukseen tai ViLLEn käyttöön liittyviä kysymyksiä tai haluat muuttaa ilmoittautumiseen liittyviä tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostise (villeteam@utu.fi) tai soittaa numeroon 029 450 4666.

Tervetuloa mukaan!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy