Aanmelding
Zorg ervoor dat alle gegevens goed zijn ingevuld. Geef extra aandacht aan je telefoonnummer en e-mailadres. U ontvangt na verzending (binnen 3 werkdagen) een melding van je lesuur. Verder worden je gegevens gebruikt om je op de hoogte te brengen van eventuele wijzigingen, alsook voor contacttracing indien deze worden opgevraagd.

Deze aanmelding dient u slechts 1 maal in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging.
Vanaf dat moment hoeft u zich NIET wekelijks in te schrijven. U dient wel te melden wanneer u niet aanwezig kan zijn, dit kan via email (met naam en klas) of het formulier dat we linken in de bevestigingsmail.

Let op! Plaatsen zijn nog steeds beperkt en soms moeten we op zoek gaan naar vrije lesmomenten, hierdoor kan het wel eens zijn dat u een weekje moet wachten op een plaatsje. We doen echter ons uiterste best om voor iedereen, zo snel mogelijk, trainingsmoment te voorzien.

Uw contactgegevens worden verder niet doorgegeven! Wij vinden uw privacy belangrijk.
De contactgegevens van personen die hun lessen annuleren worden na twee weken verwijderd uit onze bestanden, zo trachtten wij ook uw privacy te garanderen.

Lees onze nota's over de afspraken goed door, je kan deze vinden in de mail die u van ons ontvangt na deze inschrijving en kan deze terugvinden op onze website.

Door voor elkaar te zorgen, zorg je ook voor jezelf.
Tot binnenkort
Ben je reeds lid van DDV *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy