Sondaj, model de activitate a IPLT ”Gheorghe Asachi” pentru noul an școlar, 2020-2021
Ținând cont de actualul context pandemic, starea de alertă și de situația cazurilor Covid 19 identificate la nivel național, administrația Instituției Publice Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” propune spre discuții publice modelul de învățare ales pentru organizarea procesului educațional la începutul anului de studii 2020-2021.

Menționăm faptul că instituția noastră are un număr considerabil de elevi în clasă - marea majoritate fiind peste 30 și un număr mare de elevi per instituție - peste 1700 elevi.

Astfel modelele de 100% în clasă, chiar și în schimburi ar uni într-o sală mai mulți elevi decât ar permite organizarea distanțării fizice admisibile.

Ne propunem să dotăm sălile de clasă cu echipamente ce ar permite transmiterea online a orelor pe platforma studii.md, astfel ca procesul educațional să urmeze în același ritm ca și în sălile de clasă pentru elevii aflați, conform modelului, acasă.

Totodată în modelul propus cadrele didactice vor fi în instituție în mod fizic întru desfășurarea activităților conform orarului lecțiilor, cu excepția situațiilor extraordinare (cazuri punctuale de forță majoră locală, multe cazuri de Covid pozitiv într-o clasă/școală).

În mod obligatoriu va fi făcut triajul epidemiologic, termometria, pentru a exclude/minimiza infectarea cu Covid-19.
Sunteți: *
Dacă sunteți și cadru didactic și părinte al unui elev/eleve din instituția noastră, bifați ambele opțiuni. Notă: nu se acceptă bifarea concomitentă a opțiunii elev cu alte opțiuni descrise (părinte, cadru didactic)
Required
Care este treapta de studii *
Required
Care ar fi opțiunea D-voastră referitor la propunerea modelului de mai sus *
Ce anume ați propune, ținând cont de toate aspectele (număr de elevi, număr de săli limitat, număr de clase și imposibilitatea organizării procesului educațional cu prezența de 100%) *
Ținând cont de necesitatea triajului epidemiologic efectuat zilnic, cât și desfășurarea în transmisie directă a lecțiilor pentru acei elevi aflați online, nu în incinta instituției, ar facilita procesul educațional dacă lecțiile s-ar începe diferențiat, pe paralele de clasă și trepte (de exemplu, la ora 8.00 - 1/3 din paralele, la 8.15 - alte 1/3, la 8.30 - cele 1/3 rămase) *
în Altele propuneți o altă oră de început de lecții
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy