3ª JORNADA DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA A FIGUERES (Science Needs You 2018): "LA MAR I LA VIDA"
“SNY-Science Needs You!” (la Ciència us necessita!) és un esdeveniment de divulgació científica promogut per la Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC). L'objectiu principal és presentar la Ciència com la gran aventura i repte dels éssers humans, del present i del futur, i també com el principal motor de desenvolupament tecnològic, de benestar i de generació de coneixement. SNY també vol presentar la Ciència com a part de la Cultura, com un procés creatiu similar al d’altres disciplines humanes, en particular al de les Arts. Per a tal fi, a l’esdeveniment SNY es combinen presentacions de científics de primer nivell amb elaboracions artístiques, connectant amb el motiu científic principal. El tema d’aquesta tercera edició del SNY és “la mar i la vida”. La motivació prové del fet que el mar va ser el bressol de la vida al nostre planeta, però al mateix temps, l’ecosistema marí actual presenta molts problemes i reptes de la resolució dels quals depèn el nostre futur. El personatge i científic històric, que com a edicions anteriors, protagonitzarà les jornades, serà el figuerenc Narcís Monturiol, inventor del submarí, al voltant del qual es vertebraran activitats artístiques i humanistes.

Tots els actes són gratuïts. Us convidem a que gaudiu amb nosaltres d’aquesta interessant proposta.

PROGRAMA COMPLERT: http://www.acdic.cat/wp-content/uploads/2018/09/SNY-Fulleto-2018-High-Res-Final.pdf
VIDEO SNY 2018: https://youtu.be/vTe8UtZck5o
WEB ACDIC: http://www.acdic.cat/

Per qualsevol dubte amb l'inscripció envieu un email a: info@acdic.cat.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ PELS DIES 20 i 21 d'Octubre
Acte Principal Dia 20 d'Octubre de 2018 al Centre Cultural La Cate de Figueres. Acte parallel Dia 21 d'Octubre de 2018 amb Sortida científica al Cap de Creus des de la platja de Roses. Actes previs: Dies 17 d'Octubre (projecció de “20.000 Leguas de viaje submarino” a la Cate) i 19 d'Octubre (presentació del llbre “De terra o de mar” de Josep-Maria Gili al Casino Esport Figuerenc).
Nom i Cognoms *
Your answer
Data de Naixement (dd/mm/aa) *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça electrònica (E-mail) *
Your answer
Adreça *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Població *
Your answer
Mòbil (o fixe si no té mòbil) *
Your answer
Vols venir al Concert “Música pel canvi social a l’època de Narcís Monturiol” del dia 20? *
El concert “Música pel canvi social a l’època de Narcís Monturiol” comptarà amb la coral “La Lira" de Sant Cugat i el quartet “Revolució”. Re-estrena de l’obra perduda de Clavé: “Revolució”. A més a més també tindrem temes mariners de Pep Ventura i d’Eduard Toldrà.
Vols venir a la Sortida al Cap de Creus del dia 21? (AFORAMENT COMPLERT! Si hi han vacants us informarem) *
Sortida científica al Cap de Creus. Retrobament amb la MAR: Avistament al Cap de Creus (des de Roses) de mamífers i aus marines i observació de les característiques geològiques del Cap de Creus. Amb el zoòleg i ornitòleg Jordi Sargatal i el geòleg Dominic Font. Hi ha un aforament màxim degut a les limitacions del catamarà. Es donarà preferència als estudiants i per ordre d'inscripció per la resta de participants. Tickets per aquesta activitat es donaran només als assistents de l'acte principal del dia 20.
Si no vols rebre informació de les futures activitats de l'ACDIC marca la següent casella:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms