EL CURS ACABA... "POR TODO LO ALTO"!
El proper dissabte 17 de juny volem celebrar que, plegats, hem compartit un curs fantàstic! És per això que estem pensant en fer una gran festa amb tots i totes vosaltres... us animeu a venir???

Començarem el matí fent una activitat amb els nens i nenes, on serà important portar banyador, tovallola i xancles perquè potser ens mullarem una mica... A continuació, convocarem a les famílies per compartir un dinar tots junts! Tot seguit, famílies i monitors dedicarem una estona per explicar la valoració general dels vostres fills/es durant l'any a l'esplai i, finalment, acabarem amb alguna sorpresa que tenim preparada!

ATENCIÓ! El dinar consistirà en una súper barbacoa!!! És per això que, en el formulari, veureu que preguntem si disposeu d'alguna barbacoa portable o bé, si podem comptar amb vosaltres per anar preparant el dinar durant el matí.

IMPORTANT:
- A partir de les 14h tots els infants hauran de tenir algun adult com a responsable (o tenir alguna família de referència), exceptuant els infants de Mollerics i Pets de LLop.

- Pel bon funcionament organitzatiu l'equip de monitors necessita saber el nombre de participants que hi assistiran. Per aquest motiu, és necessari que RESPONGUEU EL FORMULARI TANT SI ES PARTICIPA O NO DE L'ACTIVITAT ABANS DEL DIJOUS 15 DE JUNY.

MOLTES GRÀCIES!!!

COGNOMS DE LA FAMÍLIA
Your answer
Quants infants participaran a l'activitat de matí?
Your answer
Escriviu el nom dels participants
Your answer
Quants sereu al dinar?
També podeu afegir si vindreu acompanyats d'altres fills/es que no participen a l'esplai. Recordeu que el cost del dinar són 5€/participant.
0
1
2
3
4
5
Infants
Adults
Tindríeu la possibilitat de portar una barbacoa portàtil?
En cas que sí, poseu-nos un e-mail o telèfon de contacte per avisar-vos si la necessitem!!!
Your answer
Us animeu a venir a donar un cop de mà per preparar el dinar?
Penseu que si som uns quants podrem anar fent ambientillo mentre els nens i nenes fan l'activitat de matí! L'hora de convocatòria per començar a preparar-ho tot seria cap a les 11h, aproximadament.
Your answer
Observacions:
Your answer
NOTA: Aquestes dades només s'utilitzaran per l'ús intern de l'Erol
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Pia de Mataró. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms