JSP Asuntoautot ja -vaunut (Niihaman maja)
Kisapaikan lähellä on loistava paikka yöpyä matkailuautolla tai –vaunulla. Niihaman Maja sijaitsee 1,6 kilometrin päässä kisapaikalta kauniin pienen järven rannalla. Ajoaika neljä minuuttia. Niihaman Majalla on loistavat koiran ulkoilutusmaastot.

Niihaman Majalle mahtuu yöpymään 12 matkailuautoa tai –vaunua. Mahdollisuus on yöpyä perjantaista sunnuntaihin (pe-la, la-su tai pe-su). Yöpyminen on maksutonta. Valitettavasti sähköä ei ole tarjolla.

Niihaman majalta voi ostaa aamiaista lauantai- ja sunnuntaiaamuna. Runsaan aamiaisen hinta on 6,50 € (sis. puuron, leivät + päälliset, mehun, kahvin/teen). Majan kahvio on auki kaikille ulkoilijoille joka päivä klo 10-19 (hyvä tarjonta).

Molempina iltoina on mahdollisuus saunomiseen ihanassa puusaunassa. Rohkeimmat voivat pulahtaa järveen uimaan. Saunamaksu on 6 €/hlö. Sauna on lämpimänä silloin kun sovitaan eli kaikki ehtivät kyllä saunomaan.

https://www.niihamanmaja.fi

Ja mitäs muuta? Pihapiirissä on käytössä tikanheittopaikka, pöytätennis, tasapainonauha, renkaanheittopaikka, mölkky ja onkimaan pääsee laiturilta. Majalla on myös 6-väyläinen frisbeegolfrata ja ulkokuntosali. Majan pihapiirissä on vakituisesti kolme nuotiopaikkaa, joista kaksi on avonuotiopaikkoja ja yksi on katettu grillikota. Mahdollisuus ostaa myös tikkupulla-, makkara- tai lätynpaistopaketti.

Tästä linkistä voi varata matkailuautolle tai –vaunulle paikan. Varaus on sitova ja paikat annetaan varausjärjestyksessä. Samalla varataan myös sauna ja aamiainen. Maksu paikan päällä. Varauksen hyväksymisestä lähetetään erikseen viesti paikan saaneille.

Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Anna puhelinnumero muodossa 050 123 1234
Your answer
Varauksen tiedot
Varaukset maksetaan paikan päällä.
Varaan matkailuautolle tai –vaunulle paikan *
Vaunu/autopaikka on maksuton, mutta sähköä ei ole tarjolla.
Aamiaiset (henkilöä)
Runsaan aamiaisen hinta on 6,50 € (sis. puuron, leivät + päälliset, mehun, kahvin/teen)
0
1
2
3
4
5
6
La 11.5.
Su 12.5.
Saunojat (henkilöä)
Saunamaksu on 6 €/hlö. Sauna on lämpimänä silloin kun sovitaan eli kaikki ehtivät kyllä saunomaan.
0
1
2
3
4
5
6
La 11.5.
Su 12.5.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service