Inschrijfformulier voor lessen aan de DJMA
Seizoen 12 - 2022 / 2023
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam leerling *
Leerling meldt zich aan voor lessen in  *
Datum proefles en in welke les *
Voor- en achternaam ouder / verzorger *
Telefoonnummer ouder / verzorger *
Adresgegevens leerling 
STRAATNAAM + HUISNUMMER
*
Adresgegevens leerling
POSTCODE 
*
Adresgegevens leerling
WOONPLAATS
*
Correspondentie e-mail adres *
Geboortedatum leerling *
Ik ga de volgende lessen volgen in het komende seizoen *
Required
Hoe ziet het seizoen eruit?

Het nieuwe seizoen wordt opgedeeld in blokken.

Blok 1 : aanvang seizoen tot aan herfstvakantie
Blok 2 : na herfstvakantie tot aan kerstvakantie
Blok 3 : na kerstvakantie tot aan meivakantie
Blok 4 : na meivakantie tot aan zomervakantie


Voorstellingsdata (onder voorbehoud)

zaterdag 22 april en/of 29 april 2023   : DJMA PRODUCTIE
zaterdag 24 juni 2023 : VOORSTELLING BASISSCHOOL (MUSICAL B.S. en DANSKLASSEN B.S.)
zondag 25 juni 2023 : SHOW YOURSELF (MUSICAL V.O. en DANSKLASSEN V.O.)BASISSCHOOL

De DANSKLASSEN basisschool dansen werken tot aan de kerstvakantie in twee blokken aan techniek. Zij sluiten blok 2 af met een presentatie voor ouders in de les. Vanaf blok 3 gaan zij repeteren voor de voorstelling waaraan zij samen met de basisschoolleerlingen musical werken. Deze voorstelling staat voor de zomervakantie (einde blok 4) in het theater.

De MUSICALKLASSEN basisschool werken in blok 1 en 2. Blok 2 wordt  afgesloten met een presentatie voor ouders in de les.
Vanaf blok 3 starten zij met repeteren voor de musical, voor de zomervakantie is dit te zien in het theater. Aan deze musical werken ook de dansklassen basisschool mee.


VOORTGEZET ONDERWIJS

DANSLESSEN
Blok 1 en 2 zijn voornamelijk 'leer'blokken, die je einde blok 2 afsluit. Vanaf blok 3 werk je aan een voorstelling 'Show Yourself' die je eind blok 4 afsluit, waarschijnlijk in combinatie met of op dezelfde dag als de musicalles voortgezet onderwijs.

LESSEN NINA; leerlingen die ballet volgen en daar aan toe zijn gaan in dit seizoen starten met het leren dansen op spitzen. Ben je daar nog niet aan toe, dan dans je gewoon de les mee op je zachte balletschoenen.
Nieuw bij Nina is de les POP SHOW DANCE. Dit is te omschrijven als song & dance zonder zingen. Gericht op podiumpresentatie en met hoge energie.
De lessen van Nina zijn minder geschikt voor erg jonge kinderen, maar vanaf groep 7 of 8 kunnen de leerlingen zeker aansluiten.

LESSEN VARISHA; Varisha geeft vanaf dit seizoen een TECHNIEK uur; waarin leerlingen meer richten op technisch dansen. In het uur COMMERCIEEL wordt meer gewerkt aan de uitvoering van de techniek. Het is raadzaam beide klassen te volgen, om zo de geleerde techniek direct te kunnen toepassen. Tijdens deze lessen wordt per blok gewerkt aan een andere stijl.

MUSICALLES V.O.
Tijdens de lessen werk je aan acteren, zingen en dansen. Blok 1 en 2 werk je aan losse dialogen en losse liedjes en dans, dit sluit je af tijdens de les.
Blok 3 en 4 werk je aan een presentatie 'Show Yourself', waarin een voorstelling met rode draad wordt gemaakt van acteren, zang en dans. Dit sluit je af eind blok 4, waarschijnlijk in combinatie met de dansklassen voortgezet onderwijs.  

PRODUCTIEKLAS
Vanaf de aanvang van het seizoen werk je aan de productie. Deze staat in de week voor de mei-vakantie (dus einde blok 3) in het theater. 
Aanwezig zijn is een must.
Je werkt gericht op de productie, hiervoor heb je les in : acteren, zingen, dansen (tap, pop/show)

In blok 4 heb je losse lessen en workshops van diverse docenten
.
Volg je verder nog geen dans, dan is het dringende advies om op maandag dans techniek of ballet te gaan volgen.
Seizoen en tarief

Het seizoen start in de week van 29 augustus 2022 en loopt door tot aan de zomervakantie van 2023. De lessen worden wekelijks gegeven, met uitzondering van feestdagen en vakanties.

Je betaald voor 40 weken les per jaar (dat zijn alle 'schoolweken', exclusief vakanties. Tijdens vakanties wordt geen reguliere les gegeven).

Jaartarief OBL voor 1 uur les per week : € 350,-. 
Jaartarief Ridderkerk voor 1 uur les per week : € 375,-
Dit kan in één keer of in 4 of 11 termijnen voldaan worden.
Indien de leerling later in het seizoen instroomt wordt het jaartarief aangepast.

De productieklas is 3 uur per week, waarvan 2,5u in rekening wordt gebracht

Volg je meer dan 3 uur les, dan geldt een korting van 15% bij meer dan 4 uur 25%, meer dan 7 uur is 35% over het totaalbedrag. (Zitten meer kinderen uit één gezin op les, dan worden de gezamenlijke lesuren opgeteld)

Wij werken uitsluitend met automatische incasso. Met het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de afschrijving van het verschuldigde lesgeld.

Opzeggen geschiedt altijd per 1e van de volgende maand. Opzegtermijn is één maand.

Leerlingen kunnen (binnen hetzelfde kwartaal) een gemiste les inhalen tijdens een andere les. De verantwoordelijkheid voor het inhalen van een gemiste les ligt bij de leerling/ ouder/ verzorger.
Betaling lesgeld gaat via automatische incasso. Je kunt kiezen voor: *
Bankrekeningnummer (IBAN) en tenaamstelling rekening *
Privacywet (AVG) en portretrecht
Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij vinden het belangrijk dat u weet waarvoor wij uw gegevens gebruiken.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor : communicatie betreft uw kind, aangeboden lessen, nieuwsbrieven vanuit de DJMA, facturatie van afgenomen lessen, beoordeling juiste klas indeling.
Uw mobiele telefoonnummer wordt (indien gewenst) toegevoegd aan de groep-app per klas.

Tijdens de lessen en bij publieke optredens van de leerlingen van de DJMA wordt regelmatig foto- en filmmateriaal gemaakt. 
Materiaal gefilmd tijdens de lessen wordt uitsluitend ten behoeve van de les gebruikt. 

Materiaal gefilmd/ gefotografeerd tijdens optredens (musicals, concerten, overige podiummomenten) door de crew van DJMA is eigendom van DJMA en kan ingezet worden voor promotionele doeleinden. Deze doeleinden dienen ten alle tijden de DJMA. Materiaal zal nimmer aan derden worden overgedragen. 
Gebruikt filmmateriaal bestaat altijd uit opnames met meerdere leerlingen. 
Fotomateriaal met een enkele leerling alleen zal uitsluitend gebruikt worden indien ouders hiervoor akkoord hebben gegeven. Foto's waar meerdere leerlingen zichtbaar op zijn kunnen worden gebruikt zonder hier specifiek toestemming voor te vragen van ouders. 
Mocht u hiertegen gegronde bezwaren te hebben, dan verzoeken wij u dit aan te geven bij de opmerkingen aan het einde van het formulier. 
Privacywet (AVG) *
Portretrecht *
Tenslotte
Wij hopen van harte de regels en beperkingen vanuit de overheid rondom het COVID-19 virus niet meer te hoeven toepassen tijdens onze lessen.
Mocht blijken dat wij weer onze deuren moeten sluiten vanwege de pandemie, dan worden de lessen online aangeboden. Er vindt geen restitutie plaats op de aangeboden lessen.

U wordt toegevoegd aan de DJMA Nieuwsbrief. Het is handig om de mail adressen van de Academy toe te voegen aan veilige ontvangers, onze mails komen nogal eens in de spam terecht. Dan mist u niets!


We wensen jullie een fijne tijd binnen de Dutch Junior Academy toe!
Opmerkingen / aanvullingen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy