Webinar: Transformarea stresului în vitalitate - 23 mai 2020, între orele 11.00 – 13.00
Taxa de participare este 100 lei/persoană. După achitarea taxei de participare veți primi un mesaj de confirmare, urmând ca în ziua evenimentului să primiți link-ul de acces la webinar.

Plata taxei de participare se va face prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „vitalitate”.

***

*NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1. Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2. Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3. Puteți solicita restituirea taxei:

– cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;

– cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.


**NOTĂ:

Așa cum bine știți, începând cu 25 mai 2018, a intrat în vigoare legislația europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal (GDPR - Regulamentul UE 2016/679). Prin completarea acestui formular de participare vă dați acordul să folosim datele solicitate, strict în scopul de a păstra legătura, trimițându-vă newsletterul (dacă vă dați acordul) sau remindere pentru evenimentul la care v-ați înscris. Datele precum adresa de domiciliu sau CNP-ul sunt folosite doar pentru a respecta normele fiscale (Obs. dacă plătiți taxa de participare prin transfer bancar, noi avem obligația de a înregistra de la cine anume am primit plata).

Ne dorim să ne rămâneți aproape și pe viitor pentru a vă putea trimite în continuare informații validate științific și a vă ține la curent cu proiectele și evenimentele noastre. Dacă v-ați înscris la newsletter, promitem să nu vă încărcăm inbox-ul, însă puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter accesând link-ul din josul paginii sau puteți să ne trimiteți un mail la adresa ruxandra@mindeducation.ro și vom face noi acest lucru. Iar dacă doriți să reveniți, vă puteți abona din nou pe site.

Să ne-auzim cu bine!

Echipa Mind Education și Școala pentru Cuplu
Email address *
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Telefon
Your answer
Adresa de domiciliu *
Your answer
CNP
Your answer
Sunt de acord cu condițiile de înscriere și plată de mai sus, precum și cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR. *
Ești de acord să primești noutăți și newsletter-ul Mind Education? *
Te rugăm să verifici ca adresa de email să fie corectă, altfel nu vom putea să-ți trimitem link-ul de acces. *
Lasă-ne un mesaj (opțional)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy