Înscriere Voluntari Festivalul Egalității de Gen 2017 Sibiu
Festivalul Egalităţii de Gen este o campanie de prevenire a violentei de gen prin care tinerii (atât în rolul de implementatori/organizatori cât şi în rolul de public ţintă) au ocazia să demonteze stereotipurile de gen şi să-şi formeze atitudini non-violente prin evenimente şi acţiuni culturale concepute de ei pentru tineri, dar și pentru familii tinere.

Ediția a 12-a a Festivalului Egalității de Gen se desfășoară la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2017. Echipa de voluntari se va implica în organizarea festivalului, dar va fi activă și pe parcursul celor 3 zile de activități propuse pentru anul acesta.

Voluntarii vor beneficia de training pe tematica egalității de gen și pe digital marketing, pentru a sprijini eforturile de promovare ale evenimentului și a se familiariza cu conceptul și cauza festivalului.

Termenul limită înscriere voluntari: vineri, 25 august 2017.

AL.E.G. organizează din 2004 Festivalul Egalității de Gen și oferă sprijin victimelor violenței de gen. Detalii pe www.aleg-romania.eu

Nume și prenume *
Your answer
Vârsta *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Link profil Facebook (o parte din sprijinul vostru va fi necesar și pe promovarea pe acest canal de social media) *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Ai mai participat la Festivalul Egalității de Gen? Dacă da, în cadrul cărei ediții și la ce activități ai contribuit? *
Your answer
Ai vrea să primești in mod periodic informații despre activitatea A.L.E.G. și proiectele dedicate tinerilor pe tematica egalității de gen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms