Ansökan till Malmö Prideparad 2023 
Ansök om att delta i årets Prideparad, kl. 13:00 lördagen den 8/7, genom att fylla i formuläret nedan.

Vem behöver ansöka?
Om du som privatperson vill gå i paraden, själv eller i grupp, behöver du inte göra någon ansökan varken för dig själv eller ditt sällskap, du/ni behöver bara vara på plats ca. en timme innan paraden startar. 

Who needs to apply? 
If you want to participate in the parade as a private individual or a group of friends, you don't need to sign up, you just need to show up to the starting location ca. one hour before the parade starts.


För Malmö Pride är det oerhört viktigt att Pride inte används endast i marknadsföringssyfte utan att det också arbetas aktivt med hbtqia+inkludering. Därför är det bara tillåtet för icke hbtqia+relaterade organisationer att delta i paraden om man ställer sig bakom Malmö Prides värdegrund.
Samtliga organisationer som vill medverka i paraden med eget ekipage eller under gemensam banderoll, med eller utan fordon, måste ansöka om att göra det. Eventuella kostnader tillkommer enligt villkoren nedan.

Kommersiella företag kan endast delta i paraden om de innehar samarbetsavtal med Malmö Pride.
Om ditt företag redan har ett samverkansavtal med Malmö Pride är det bara att fylla i ansökan nedan, om din organisation däremot inte har ett samverkansavtal med Malmö Pride men ni är intresserade av att samarbeta och/eller delta i årets Prideparad, hör av er till projektledare Anna Tenfält på anna@malmopride.com

Villkor för deltagande:
Malmö Prides syskonorganisationer, ideella organisationer och föreningar relaterade till Malmö Pride, samt våra samverkanspartners deltar helt gratis. Vi behöver bara veta på vilket sätt ni önskar delta.

Ideella organisationer och föreningar utan samverkansavtal betalar 2000 SEK för egen sektion i paraden (banderoll/lådcykel/likadana profilkläder), och 5000 SEK för ekipage (bil/flakbil/lastbil).

Politiska partier/fackförbund betalar ett totalpris på 12.000 SEK för deltagande i paraden samt utställarplats i Pride House.

Myndigheter betalar 12.000 SEK för egen sektion i paraden (banderoll/lådcykel/likadana profilkläder), och
30.000 SEK för ekipage (bil/flakbil/lastbil).

Övriga frågor skickas till info@malmopride.com

Vi ser fram emot er ansökan!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Organisationsnamn *
Organisationstyp *
Organisationsnummer *
Namn på kontaktperson och e-mailadress *
Fysisk adress och telefonnummer *
Hur skulle du och din organisation vilja delta *
Om ni planerar att använda någon form av fordon i paraden, specificera vilken typ
Övriga kommentarer/frågor
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Malmö Pride. Report Abuse