Anmälan till Upptakt21
Sveriges Elevkårers största inspiration- och kompetensutvecklingsevent är tillbaka i en tillfällig digital kostym. Den 4-8 maj samlar vi elevkårer från hela Sverige under fem olika temadagar. I det här formuläret anmäler du dig till de temadagar du är intresserad av - oavsett om det är en, två eller flera. Information om dagarna hittar du på vår hemsida www.sverigeselevkarer.se/event/upptakt21.

Varje elevkår kan anmäla upp till två deltagare per dag, det är därför viktigt att du har stämt av din anmälan med din elevkår. Anmälan stänger den 28 april men varje dag har begränsat antal platser - först till kvarn gäller. Därefter startas en reservlista.

-----------------------------------------------------------------

Kan du inte lägre delta efter att er anmälan är inskickad krävs en avanmälan senast 24 h innan ditt deltagande skulle ägt rum. Om du inte avanmäler eller anmäler en giltig frånvaro utgår 500 kr i straffavgift till din elevkår för att kompensera uteblivet deltagande. Läs all information om avanmälan och Kongressen på vår hemsida: www.sverigeselevkarer.se/event

Har du frågor om anmälan? Kontakta oss på upptakt@sverigeselevkarer.se

-----------------------------------------------------------------

Börja din anmälan med den e-postadress dit du vill få ditt bekräftelsemail.
Email address *
Tillhör du en medlemsorganisation (en elevkår)? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy