Myyjäksi Vapriikki Vintage 2018 -tapahtumaan
VAPRIIKKI VINTAGE, MUSEOKESKUS VAPRIIKKI TAMPERE
LA-SU 17.11 -18.11.2018

HAKUAIKA PÄÄTTYY 1.10.2018. HAKIJOILLE ILMOITETAAN PÄÄTÖKSESTÄ 10.10.2018.

Vapriikki Vintage rakentuu tänä vuonna Vapriikin Marilyn - nainen roolien takana -näyttelyn ympärille.

Myyntipaikat ja hinnat

Myyntipaikat sijaitsevat Museokeskus Vapriikin isolla keskikäytävällä. Kuten ennenkin myyntipaikan hinta on yhdelle päivälle (la tai su) 30€ ja molemmille päiville (la ja su) 45€. Myyjille on talon puolesta pöydät ja myyjien tuotava omat rekkinsä. Tuplapaikka, joka käsittää kaksi normaalia myyntitilaa, maksaa kaksi (2) kertaa pöytämaksun. Tällöin yhden päivän tuplapaikka maksaisi 60€ ja kahden päivän tuplapaikka 90€.

Jo useampana vuonna muutamat myyjät ovat levittäytyneet laajempaan tilaan, kuin mistä he ovat maksaneet. Mikäli näin tapahtuu, Vapriikki laskuttaa ylimääräisestä tilasta. Ikävä kyllä Vapriikin seinät eivät kasva, joten näin varmistamme, että tila riittää kaikille sitä varanneille.

Vapriikissa on iltatilaisuus perjantaina 16.11., joten myyntituotteita pääsee tuomaan lauantaina 17.11. klo 9.30. Tätä ennen emme saa Vintage-torin tilaa valmiiksi.

Lauantaina 17.11. Vapriikki on avoinna klo 21 saakka. Iltaan on buukattu vintage-teemaan sopivaa ohjelmaa. Vintage-tori on avoinna klo 20.30 saakka. Torille on edelleen vapaa pääsy.

Sunnuntaina Vintage-tori on avoinna klo 10-18, purkuaikaa on sunnuntaina klo 19 saakka.

Tärkeää!

Vapriikki on museo, ja siksi joudumme jatkuvasti kiinnittämään huomiota erilaisten haittaeläinten ja hyönteisten torjuntaan. Vintage-torilla myytävien tuotteiden tulee olla pestyjä ja puhtaita, hyvin tuuletettuja tai pakastettuja, ettei niiden mukana kulkeudu tilaan koiperhosia, niiden toukkia, riesa- tai turkiskuoriaisia, jne. Nämä ystävämme ovat pienen pieniä, tuskin silmin havaittavia, mutta todella hankalia vieraita. Vintage-tori on hieno tapahtuma ja haluamme pitää sen Vapriikissa jatkossakin, joten huolehdithan myyntituotteittesi puhtaudesta

Kauppiaan tai kaupan nimi *
Toimintamuoto *
Molemmat ovat OK!
Yrityksen Y-tunnus
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Myyntipäivät *
Tapahtuma järjestetään launtaina 17.11. ja sunnuntaina 18.11.
Paikkakoko *
Vaaterekkien määrä
Kuvaus myyntitoiminnasta ja myytävästä tavarasta *
Huom! Ensikertalaisten tulee lähettää muutama kuva myytävästä tavarasta. Kuvat liitetään alle. Voit myös lähettää ne osoitteeseen lassi@fintage.net ja viestin otsakkeeksi kirjoitetaan "Myyjähakemuksen kuvat Vapriikki-Vintage 2018". Jos olet ollut tapahtumassa aiemmin, sinun ei tarvitse täyttää tätä.
Kuvia myyntitavarasta (ks. yllä)
Vapaaehtoinen viesti, huomautus tai kysymys järjestäjälle:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms