ИТ Кариера истражување: Услови на работа за ИТ кариера во Македонија – 2019
Во изминативе години ИТ секторот во Македонија расте со голема брзина, затоа сакаме да добиеме увид во реалната состојба на платите, начинот и условите во кои работат луѓето инволвирани во ИТ секторот во Македонија. ДЗС има супер статистика за генерални бројки, но нивните истражувања не се сегментирани по технологии и се доста општи.

Затоа би сакале да ни помогнете да добиеме што пореални информации за состојбата и условите на пазарот на ИТ труд во Македонија, по комплетирањето би ни значело доколку ги споделите со вашите пријатели. :)

Прашалникот е анонимен. Резултатите по обработка ќе бидат јавно достапни на IT.mk.

НАПОМЕНА: Доколку сте програмер или девелопер (вклучително front-end и back-end), дизајнер или работите во дигитален маркетинг - искористете ги специфичните анкети на https://it.mk/kariera-istrazhuvanje

Tnx!
Тимот на IT.mk

Мојата примарна работна позиција е: *
Your answer
Која алатка или вебсајт ја користиш примарно при работа? *
Your answer
Работам... *
Required
Работам на позиција *
Вкупен износ на примања (нето износ) на месечно ниво во денари *
Your answer
Колку луѓе се дел од вашиот тим или колку вработени има во компанијата? *
Мојот примарен оперативен систем е:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service