Enquête - Uitlegvideo over Ticketservice
Hallo, ik ben Thomas Rutten, derdejaars student Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor mijn huidige stage onderzoek ik in welke mate en met welke doelen video wordt toegepast in de evenementenbranche. Om iets specifieker te zijn; de invloed van video’s met uitleg en/of meer informatie met betrekking tot ticketservices.

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende online ticketservices met elk hun specialiteiten. Door middel van video proberen zij zich te onderscheiden en hun USP’s (Unique Selling Point) onder de aandacht te brengen. Bij het maken van video wordt, volgens verschillende marketingbureaus, de doelgroep vaak over het hoofd gezien. Tijd om daar verandering in te brengen en de doelgroep (jij) centraal te stellen.

Om dit te bewerkstelligen heb ik een korte vragenlijst geschreven. Mocht je gebruik maken van een ticketservice, dit in de toekomst misschien van plan zijn of in het verleden al gedaan hebben, dan zou je mij enorm helpen door deze enquête in te vullen. Alvast bedankt!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy