Assemblée Nationale Catalane en France
L'Assemblée Nationale Catalane en France (ANC France) és l'associació de dret francès que dona cobertura a la Assemblea Exterior de França de l'ANC.

Recordeu que si sou als Pirineus Orientals, podeu contactar directament amb l'Assemblea Territorial de la Catalunya Nord (https://assemblea.cat/index.php/organitzacio/assemblees-territorials/catalunya-nord/catalunya-nord-per-la-independencia/).

Tant si voleu inscriure's com a membres de ple dret (pagant una quota), com si simplement voleu constar com a simpatitzants, estar al corrent del que fem i ajudar-nos en el que pugueu, us demanem d'omplir aquest formulari

Moltes gràcies!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon (opcional)
Codi Postal *
Població *
Estat (si diferent del Francès)
Com voleu participar? *
Algun comentari? Us voleu oferir per ajudar-nos?
Termes legals *
Required
CAT: Dono el meu consentiment a que, les informacions recollides en aquest formulari, siguin enregistrades en un fitxer informatitzat per l'Association Assemblée Nationale Catalane en France (ANC France) per a la gestió dels seus membres i simpatitzants.

Seran conservades durant el temps necessari a la consecució dels objectius estatutaris de l'entitat, i només seran utilitzades per la mateixa associació.

D'acord a la llei dita « informatique et libertés »,  podeu exercir el vostre dret d'accés a les dades que us concerneixen i les rectificar simplement contactant-nos a: info@assemblea.fr

FRA: Les informations recueillies sur ce formulaire sont enregistrées dans un fichier informatisé par l'association Assemblée Nationale Catalane en France (ANC France) pour la gestion de ses membres et sympathisants.

Elles sont conservées pendant le temps nécessaire à la consécution des objectifs statutaires, et sont destinées à la même association.

Conformément à la loi « informatique et libertés », vous pouvez exercer votre droit d'accès aux données vous concernant et les faire rectifier en contactant : info@assemblea.fr
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.