Festivalul Municipal de Teatru ,,OSTENDE”
Proiectul are drept obiectiv promovarea culturii printre tineri și organizarea unei săptămâni, în cadrul căreia, trupele de tineri actori vor fi instruiți de către actori profesioniști, vor avea ateliere practice și evoluări pe scena teatrului "Luceafărul"pentru a prezenta numerele artistice.
Regulament Festivalul ,,OSTENDE''
Organizatorii și participanții la Festival trebuie să ia cunoștință și să respecte următoarele cerințe:
Festivalul se adresează trupelor de teatru din municipiul Chișinău. Organizatorii își rezervă dreptul efectuării unei preselecții, în cazul unui număr foarte mare de aplicări, pe baza unei depuneri de către participant sau trupă de teatru a unei secvențe video (3-7 minute) în care se prezintă într-un mod original. Participanții au la discreție alegerea piesei de teatru.
Înscrierile se fac pe baza formularului de aplicare în perioada 11- 23 februarie 2018, și a video-ului expediat la adresa cmt.chisinau@gmail.com
Reprezentațiile pot fi în limba română, rusă, engleză, franceză.
Durata Festivalului este de 5 zile (27 februarie- 3 martie).

Alte precizări:
• Trupele și participanții selectați pentru Festival trebuie să ia parte obligatoriu la toate evenimentele prevăzute în agendă.
• Decorurile necesare sunt asigurate de trupă, iar lumina și sunetul de către organizatori.
• Conducătorii trupelor de teatru își asigură intrarea și ieșirea din scenă pentru a nu perturba desfășurarea Festivalului.
• Se impune păstrarea unei atmosfere de prietenie, bazată pe colaborare și respect față de toți participanții la Festival.
• Respectarea limitei de timp pentru evoluare: 20 minute. Depășirea timpului atrage după sine penalizare și posibila descalificare a trupei.
• Preselecția va fi realizată de către un juriu obiectiv, format din actorii-traineri.
-Pentru cea mai bună trupă, locul I, II, III
-Premiul I- 2000 lei
-Premiul II-1500 lei
-Premiul III-1000 lei
-Pentru cel mai bun actor- premii de la parteneri
-Pentru cea mai bună actriță- premii de la parteneri

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms