Anmäl intresse att hjälpa till på kampanjen "Det finns Hopp" - Göteborg
Kampanjen "Det Finns Hopp - Göteborg" kommer att genomföras 1-5 september 2020. Det kommer att behövas många människor som hjälps åt för att allt ska fungera. Allt sker helt på frivillig grund. Vi räknar med med att det behövs ca 500 personer med ett brett spektra av olika gåvor och talanger! Det är ganska mycket personer som ska fungera ihop så det behövs en viss ordning. Är du intresserad av att hjälpa till så skriver du in dina kontaktuppgifter här. Vi åtar oss att hantera dina uppgifter på rätt sätt och i enlighet med GDPR så att du ska kunna känna dig trygg.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn *
Ange förnamn och efternamn
Mobil *
Församling *
Ange församling eller annat kristet sammanhang som du tillhör
Rekommendation *
Ange namn och mobilnummer till en pastor eller motsvarande som kan rekommendera dig
Uppgifter *
Ange vilka uppgifter som du vill vara engagerad i. Du kan gärna välja fler alternativ om du tror att det går att kombinera.
Required
Förslag
Om du har en speciell talang eller resurs som kan vara till hjälp, så är det jättebra att vi får veta det. Kanske har du ett förslag på något annat som kan underlätta eller förbättra arbetet. Kanske har du en kontakt i ditt nätverk som kan vara till hjälp. Skriv det här!
Vi behöver ditt godkännande att få spara och använda dina personuppgifter när du är med som volontär i arbetet innan och under "Det Finns Hopp - Göteborg". När du skickat in ditt svar kommer du att få ett email med bekräftelse. Vill du senare ändra ditt svar så kan du använda länken i det emailet. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy