Budi volonterka/volonter Prajda!
POLITIKA PRIVATNOSTI

Inicijativa mladih za ljudska prava prikuplja podatke o tebi samo i isključivo u svrhu upoznavanja sa tobom radi procesa selekcije i tvoje kontakt podatke radi ostvarivanja kontakta nakon procesa selekcije za volontiranje i tokom procesa volontiranja. U slučaju da ne budeš na listi selektovanih, tvoji lični podaci će bez odlaganja biti trajno uklonjeni.

Imaš pravo da od nas tražiš da pristupiš svojim podacima, da tražiš ispravku svojih podataka i da tražiš od nas da tvoje podatke trajno obrišemo. Takođe imaš pravo da od nas tražiš da prestanemo da obrađujemo podatke o tebi u bilo kom trenutku i da podneseš pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. Unošenjem svojih ličnih podataka i slanjem popunjene forme pristaješ da Inicijativa mladih za ljudska prava iste može da prikupi i obradi u svrhu koja je navedena iznad.

U slučaju dodatnih pitanja u vezi sa zaštitom podataka o ličnosti, molimo te da se javiš kontakt osobi za zaštitu podataka o ličnosti na uros@yihr.org.

Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Youth Initiative for Human Rights.