Poziv za učesnike/ce: EU Digitalna Akademija
U sklopu EU projekta „Power Of Virtual“ kojeg implementira PRONI Centar za omladinski razvoj objavljujemo poziv za učesnike/ce za prvi događaj „EU Digitalna Akademija“.

EU Digitalna Akademija će se održati u Sarajevu od 02-04.07.2021. EU i sastojat će se od dva dijela. Prvo, mladi će biti upoznati sa EU agendom, i posebnim prioritetima za mlade i reformama koje BiH treba provesti kako bi se krenulo naprijed u procesu pristupanja EU.

Drugi dio pružit će kreativni i digitalni aspekt, dovodeći kreativne stručnjake koji će uvesti učesnike u digitalnu kampanju i objasniti kako kampanje mogu podići svijest među građanima. Kreativni dio događaja postavit će osnovu za buduće uključivanje učesnika u digitalnu kampanju. Učesnici će iznijeti svoje ideje i uz pomoć kreativnih stručnjaka pokušati definisati slogan, ključne poruke, sadržaj i postaviti osnove za cijelu kampanju koja će trajati do Međunarodnog dana mladih koji ćemo obilježiti sa uličnim akcijama u 10 gradova BiH.

Poziv je otvoren za sve mlade osobe 18-30 godina iz Brčkog, Bijeljine, Banja Luke, Sarajeva, Mostara, Trebinja, Bihaća, Cazina, Bosanskog Petrovca ili Prijedora, a rok za prijave je 27.06.2021.

Svi troškovi su pokriveni, a ukoliko imate dodatnih pitanja možete se obratiti putem info@proni.ba

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
Godina rođenja *
E-mail *
Kontakt telefon *
Mjesto stanovanja *
Vaša motivacija za učešće *
Specijalne potrebe u ishrani
Da li ste do sada učestvovali na projetima i programima neke omladinske organizacije ili organizacije civilnog društva? Ukoliko je odgovor DA upišite najznačanije *
Ukoliko je odgovor DA upišite najznačanije
Da li ste vi sproveli neku inicijativu/projekat za pitanja problema i potreba mladih? Ukoliko je odgovor DA upišite najznačanije *
Ukoliko je odgovor DA upišite najznačanije
Da li ste član/ica nekih od organizacija civilnog društva, ukoliko da, navedite kojih i koja je Vaša uloga u organizaciji *
Šta smatrate da su tri najveća problema mladih u Vašem gradu? *
Vaše lične podatke koristimo u potpunosti u skladu sa zakonskim odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH. Ispunjavanjem ove forme prihvatate da se lični podaci koje nam dajete na raspolaganje prilikom Vaše prijave i tokom Vašeg učešća u projektu, prikupljaju i obrađuju isključivo u svrhu realizacije projekta. Vaši podaci će biti sačuvani do završetka projekta i nakon toga će biti izbrisani.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PRONI Center for youth development. Report Abuse