aanmeldingslijst AVLOvzw - kern Zele en Lokeren
Tijdens de zomermaanden krijgen we bij AVLO een heleboel kandidaat jeugdatleten over de vloer die eens willen ervaren wat atletiek is.
Wil jij ook eens komen proeven van wat onze atletiekclub te bieden heeft?
Meld je dan hier aan vanaf 1 mei. Vanaf 1 juli zullen er uitnodigingen volgen voor de oefentrainingen. Je kan dan vrijblijvend 3x aan een jeugdtraining deelnemen. Daarna laat je ons dan weten of je interesse hebt om lid te worden of niet.

AVLO heeft 2 locaties: Lokeren en Zele.

Let op: Aanmelden wil niet automatisch zeggen dat men kan inschrijven want AVLO kampt bij de jeugd met grote groepen. We willen er blijven voor zorgen dat de groepen niet te groot worden volgens het aantal trainers dat we ter beschikking hebben. Daarom krijgt wie zich eerst aanmeldt voorrang. We stellen de nieuwe aanmeldingen open vanaf 1 mei.

Vanaf 1 juli hebben we zicht op het aantal vrije plaatsen, dus na die datum krijg je van ons een bericht of we voor jou plaats hebben. Natuurlijk hopen we dat we voor iedereen een plaatsje hebben.

In oktober organiseren we op beide locaties infomomenten waarbij de algemene werking en visie van de club wordt uitgelegd aan de ouders zodat jullie snel wegwijs geraken in onze club. Heb je toch al vragen (dat kan zeker!) twijfel niet om contact op te nemen met de jeugdcoördinator Berten De Vleeschauwer (berten.dv@gmail.com - 0497 28 06 11)

Naam kind *
Your answer
geboortedatum (dag/maand/jaar) *
Your answer
Locatie jeugdtraining *
mailadres ouders *
Your answer
telefoonnummer ouders *
Your answer
Vragen of opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service