Wij waarderen uw feedback!
Uw feedback is belangrijk voor ons. Wij waarderen uw complimenten, suggesties of klachten zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Wij waarderen complimenten
Laat het ons weten als u tevreden bent over onze dienstverlening. Het helpt ons als we weten dat onze dienstverlening effectief is en voor blijvende, concrete en meetbare resultaten heeft gezorgd.

Wij waarderen uw suggesties
Uw suggesties zijn voor ons van groot belang omdat we uw suggesties zien als een gelegenheid om na te gaan op welke onderdelen wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Wij willen ook graag uw klacht over onze dienstverlening horen
Wij streven naar de beste dienstverlening, aarzel daarom niet om uw klacht te melden. Wij zien een klacht als een geweldige kans om onze dienstverlening in de toekomst nog beter uit te voeren. Wilt u bij een klacht uw naam, de naam van uw organisatie, uw e-mailadres of telefoonnummer en omschrijving van de klacht noteren? Wij streven ernaar u binnen één week na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie te geven.

Wilt u als deelnemer of opdrachtgever een training evalueren? Dit kunt u (ook) online doen. Onderaan de website van Sellingnet treft u hiervoor formulieren aan. Mogen wij u vragen de evaluatie in te vullen?

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw feedback wordt altijd vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.

Uw naam (mag leeg blijven)
Your answer
Uw organisatie (mag leeg blijven)
Your answer
Uw e-mailadres of telefoonnummer (mag leeg blijven)
Your answer
Uw feedback
Your answer
Dank voor uw feedback!
Copyright © 2014-2019 Sellingnet. Alle rechten voorbehouden.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service