EHBO aan kinderen voor iedereen
Jaarlijkse (herhaling van de) EHBO aan kinderen is belangrijk voor een gastouder, maar zeker ook voor een ieder die zelf kinderen heeft of met kinderen te maken heeft binnen werk, omgeving, vereniging enz. Je wilt graag weten hoe te handelen bij een ongeval. Dat ga je leren tijdens de EHBO aan kinderen door een van onze instructeurs.

De kosten voor deelname aan deze praktijk avond zijn: € 60 (niet gecontracteerde) of €30 voor gecontracteerde (gast)ouders. De kosten zijn inclusief koffie of thee, wat lekkers en een deelname bewijs.
De online theoriecursus is apart en de kosten hiervoor bedragen +/- €25 (alleen verplicht als je een certificaat wilt ontvangen en je voor het eerst meedoet aan de cursus).

Wil je ook een certificaat EHBO aan kinderen van het Oranje Kruis dan bedragen de kosten hiervoor €15 (deze kan je alleen ontvangen als je ook het certificaat van de online-theoriecursus ook hebt behaald).
----------------------------
Organisatie: gastouderbureau Tante Vroesh
Trainer: Agnes Hovens
Datum: 9-11-2019
Aanvang: 9:00-12:30
Kosten: €60 deelname praktijk (voor gecontracteerde gastouders/ouders kost de deelname €30,- p.p.)
Optionele kosten: +/- €25 volgen van de online-module en als je deze hebt gedaan kan je voor €15 het officiële certificaat van het Oranje Kruis ontvangen (mits je het praktijk gedeelte goed afrond).
Locatie: Kerkstraat 4 8261 BC Kampen
Informatie: 038-8511872 info@tantevroesh.nl
Kosten zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Een training gaat door bij 10 of meer deelnemers.
Je ontvangt een factuur en informeer bij je ziektekostenverzekering of ze een (deel) vergoeden. Als gastouder kan je deze kosten ook opvoeren als onkosten bij je belasting aangifte 2019.

Bij onvoldoende deelname kan de datum komen te vervallen.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gastouderbureau Tante Vroesh. Report Abuse