Noodlandingvoorhetklimaat. Meld je aan en bouw mee!
Overal ter wereld komen mensen in actie voor het klimaat. Jongeren staken, burgers gaan de straten op en wetenschappers slaan alarm. Toch krijgen al deze mensen de grote vervuilers niet in beweging. Zij blijven gigantische hoeveelheden CO2 het luchtruim in pompen, zónder consequenties. Zo gaan we de doelstellingen uit het Parijsakkoord niet halen. Het is tijd om een stap verder te gaan. Greenpeace wil samen met jou de grote vervuilers ontregelen. Ben jij aan boord?

De #Noodlandingvoorhetklimaat Crew is een initiatief van Greenpeace, powered by people. We werken open en transparant. Als actievoerder ben je volledig betrokken bij het uitdenken, uitwerken en uitrollen van de campagne. Door de krachten te bundelen met nieuwe mensen, nieuwe netwerken en nieuwe supporters, maken we samen ruim baan voor een groene en eerlijke toekomst.

Als het ons menens is met het klimaat, dan moeten we afrekenen met de uitzonderingspositie van de luchtvaart. De luchtvaart stoot ontzettend veel CO2 uit, zonder op te draaien voor de gevolgen. Sterker nog: deze vervuiler krijgt de ruimte om door te groeien. Daarom gaan we onze grootste actie ooit opzetten. Geweldig, maar geweldloos. Transparant, maar tactisch. En tenslotte; ongehoorzaam, maar open. Zodat iedereen op de hoogte is van onze plannen. En zich bij ons aansluit. Samen maken we een #noodlandingvoorhetklimaat.


Schrijf je in via dit formulier zodat we contact met je op kunnen nemen en je op de hoogte kunnen houden van de plannen.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer (mobiel) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Wil je iets delen over waarom je meedoet? Heb je andere relevante info over jezelf?
Your answer
Het Greenpeace team wil graag in contact blijven voor de campagne #noodlandingvoorhetklimaat. Je contactgegevens wordt uitsluitend gebruikt voor organisatie van de campagne. Je gegevens zullen worden verwerkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Tijdens de organisatie zal het organisatie-team mogelijk telefonisch contact met je opnemen. We zouden ook graag per e-mail in contact blijven. Na de actie ontvang je een laatste e-mail en worden je persoonsgegevens weer verwijderd. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze mailing. Kijk voor meer informatie op: greenpeace.org/nl/privacystatement/ *
Required
Wil je op de hoogte blijven van andere Greenpeace activiteiten? Dan voegen we je toe aan de algemene Greenwire nieuwsbrief voor vrijwilligers.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Greenpeace. Report Abuse - Terms of Service