Анкета за работата на СОУ „Наум Наумовски Борче“ Крушево
Со оваа анкета го испитуваме мислењето на граѓаните за работата на СОУ „Наум Наумовски Борче“ Крушево.
Колку сте задоволни од работата на директорот на СОУ „Наум Наумовски Борче“?
Колку директорот на СОУ „Наум Наумовски Борче“ е отворен во комуникацијата со граѓаните, родителите? (Од 1 до 5, 1 како најниска оценка, а 5 како највисока)
Колку директорот ги исполни Вашите очекувања? (Од 1 до 5, 1 како најниска оценка, а 5 како највисока)
Дали сметате дека квалитетот на „Наум Наумовски Борче“ е на повисоко ниво?
Колку сте задоволни од работата на професорите? (Од 1 до 5, 1 како најниска оценка, а 5 како највисока)
Колку сте задоволни од работата на останатиот персонал вработен во „Наум Наумовски Борче“? (Од 1 до 5, 1 како најниска оценка, а 5 како највисока)
Колку професорите се услужливи кон родителите/старателите на нивните ученици? (Од 1 до 5, 1 како најниска оценка, а 5 како највисока)
Колку останатиот персонал е услужлив кон родителите/старателите и граѓаните? (Од 1 до 5, 1 како најниска оценка, а 5 како највисока)
Дали би го препорачале СОУ „Наум Наумовски Борче“ на други родители/старатели и ученици?
Напишете ја Вашата забелешка во однос на генералното работење на СОУ „Наум Наумовски Борче“, директорот, незадоволство од конкретен професор или останатиот персонал во училиштето.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service